Сергій КРАВЧУК про зле пророцтво Гейтса та геномодифіковані віруси й геномодифіковані вакцини, які знищать людство…

До пророцтв Білла Гейтса варто ставитись дуже серйозно. Засновник корпорації Microsoft був єдиною найбагатшою людиною у світі, який ще у 2010-15 роках постійно попереджав про майбутню глобальну пандемію. 

А почалося все з виступу Гейтса на конференції TED2010, де він зв’язав вакцинацію зі скороченням населення в усьому світі. 

Оригінал уривку доповіді: «First, we’ve got population. Now, the world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent but there we see an increase of about 1.3». Переклад: «По-перше, у нас є населення. Зараз у світі сьогодні живе 6,8 мільярда людей. З тенденцією зростання до приблизно дев’яти мільярдів. Зараз, якщо ми дійсно зробимо велику роботу з новими вакцинами, охороною здоров’я та послугами з репродуктивного здоров’я, ми могли б знизити це, можливо, на 10 або 15 відсотків, але там ми спостерігаємо зростання приблизно на 1,3».

Це не було випадковою обмовкою. На попередній конференції TED2009 майже слово в слово прозвучала його теза про скорочення населення з метою гальмування світового потепління. А вже на конференції TED2015, окрім чергової згадки про майбутні епідемії та необхідність вакцинування, Гейтс так відповів на питання про поїздки в умовах майбутньої епідемії. «Для поїздки вам знадобиться сертифікат імунітету. В результаті у нас будуть якісь цифрові сертифікати, які покажуть, хто вже одужав або був недавно протестований». Виглядає настільки актуальним, що навіть більш подібне на планування, ніж на передбачення. Планування, яке буде змушувати здорових людей вакцинуватись.

Враховуючи дрейф світогляду Гейтса від екологічної до епідеміологічної стурбованості, не можна виключити, що він може бути і таким собі злим генієм, який разом з групою однодумців (згаданих у попередніх статтях) вирішив допомогти людству досягти мети скорочення кількості населення заради бажання покращити екологію Землі. Зараз геній пророцтв розказує, які глобальні і смертельні лиха нас чекають у найближчому майбутньому. Зокрема, Білл Гейтс у своєму блозі і в інтерв’ю заявляє, що світ очікує нова, ще «більша пандемія, яка може настати як через три роки, так і через 20 років». Підкреслю, жоден біолог, чи епідеміолог – визнаний фахівець своєї справи, зараз не говорить про те, що нас очікують ще більш потужні глобальні епідемії у світі. Навпаки, будь-який лікар-епідеміолог скаже вам, що у зв’язку з посиленням протиепідемічних заходів у світі має знижуватись вірогідність епідемій, як приміром нині спостерігається зниження захворюваністі на грип і кір. А Гейтс пророкує появу більш серйозних епідемій, навіть з деякою впевненістю.

Що ж змінилось від попередніх епідемій людства, у тому числі тих, які були успішно подолані за допомогою звичайних вакцин і одразу після яких ніколи не було ще більших епідемій? Відповідь проста – у наш час з’явились геномодифіковані віруси та геномодифіковані вакцини. І якщо появу перших поколінь вакцин і ГМО, які дійсно принесли багато користі людям, можна було тільки вітати, то поява цього покоління вірусів і вакцин може призвести до знищення людства.

Починаючи з 2000 року, коли Гейтс об’єднав благодійні фонди – свій та дружини  – у найбільший у світі «Фонд Білла и Мелінди Гейтс», де почали розроблятися технології боротьби з епідеміями шляхом вакцинації, він поступово перетворився з комп’ютерника на експерта з вірусів та епідемій. Якщо зацікавленість у людини виникає у такій послідовності, то цілком доречно виникає припущення, що ця людина, яка мала тоді найбільший у світі фінансовий ресурс, може бути безпосередньо причетна до реалізації ідеї скорочення населення планети для збереження її екології. І якщо уявити собі, що все йде за певним планом, то захворювання лише 100 млн. і загибель 2 млн. людей за рік від хвороби COVID-19 не може бути достатньо ефективною з точки зору скорочення кількості населення. Має бути продовження цієї тенденції з набагато більшою швидкістю вимирання людства.

Гейтс зараз пророкує, що будуть ще більші і небезпечніші епідемії. Після його попередніх вдалих пророцтв можна з великою впевненістю стверджувати, що так воно і буде. Незабаром будуть ще потужніші епідемії нових інфекційних хвороб. Найвірогідніше це будуть саме вірусні хвороби. Адже їх так легко генетично модифікувати і модернізувати. Генетично модифіковані віруси, або частинки вірусів у вакцинах проти цих вірусів, можна створювати у великих кількостях, зокрема у вакцинах. До таких вакцин належать найпопулярніші сьогодні вакцини BioNTech/Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sputnik V, які створені саме шляхом генетичної модифікації вірусів, або їх частинок. До речі, про аденовірусні модифіковані вакцини (такі як сучасні AstraZeneca і Sputnik V) Гейтс згадував ще на конференції TED2015 (7.15 хв.)

Доволі несподівано Гейтс знову і знову нагадує про біотероризм, як під час конференції TED2015 (4.33 хв.), так і у свіжому інтерв’ю для Youtube-каналу Veritasium. Мається на увазі, що будуть створюватись нові генетично модифіковані віруси, з якими не зможе боротися імунна система великої кількості людей. Коронавірус SARS-CoV-2 вбив порівняно невелику частину людей, незважаючи на його хитру і потужну генетичну модифікацію, тому що він виявився генетично перевантаженим, про що я писав раніше. Імунна система більшості людей виявилась сильнішою за цей вірус. Тому перед біотерористами, про яких говорить Гейтс, постає завдання створення принципово нової великої групи вірусів, перед якими наша імунна система має опинитись беззахисною. Для цього необхідно лише трохи допомогти природі і модифікувати деякі природні механізми.

На мій погляд, вищезгадана група біологів-біотерористів завдяки необмеженій фінансовій підтримці, у тому числі Гейтса, знайшла цікаве наукове рішення. Вони створили  принципово нову вірусну модифікацію, з якою захисна імунна система людини не може впоратися навіть теоретично. Каталін Каріко (старший віце-президент BioNTech) і Дрю Вайсман (імунолог з Бостонського університету) створили гібридну мРНК, яка не може знешкоджуватись імунною системою організму. Підкреслю – будь-якого живого організму на Землі – як людини, так і усіх інших живих істот.

Тож у вакцинах BioNTech/Pfizer і Modеrna кожний нуклеотид U (урацил) в РНК, був заміщений на 1-метил-3’-псевдоуридин, який позначений символом Ψ. Хитрість тут у тому, що хоча замінник Ψ в РНК «заспокоює» імунну систему, щоби вона не зруйнувала цю мРНК, проте інші частини клітини сприймають його як нормальний нуклеотид U, і з нього продукуються білки, як і з нормальної РНК. У комп’ютерній безпеці такий трюк відомий: іноді можливо передати злегка змінену версію команди, яка «обдурює» фаєрволи та антивіруси, але все одно приймається на виконання внутрішнім сервером. Але у глобальних біотерористів виникла суттєва проблема. У природи немає у великих кількостях цього псевдоуридину, тому що в живих організмах немає налагоджених механізмів його синтезу. Необхідно було якось допомогти природі і наситити значну кількість живих організмів цим нуклеотидом. Тоді з’являється цілком обгрунтована надія, що в якомусь живому організмі (хоча би одному з тисячі, чи мільйону) з’явиться механізм синтезу і обміну псевдоуридину, який буде субстратом для реплікації геномодифікованих вірусів з 1-метил-3’-псевдоуридином у їхній мРНКТоді будь-який вірус, з яким наша імунна система досі успішно справлялася, після його модифікації нуклеотидом Ψ виявиться смертельним. Наприклад, віруси герпесу чи вітряної віспи, які постійно знаходяться у нас в організмі, чи якими ми легко перехворіли ще у дитинстві, у разі виходу їх з під контролю імунної системи, можуть легко вбити людину.

Зараз мільйонам людей у світі проводиться вакцинація модифікованою РНК, у складі якої є нуклеотид Ψ. У цих вакцинах звичайний урацил (U) РНК замінений на 1-метил-3’-псевдоуридин Ψ мРНК. Така модифікована РНК за допомогою ліпідних наночасток може легко потрапляти через мембрани всередину клітин, їхніх ядер і органел. Цей процес вже не зупинити, фармацевтичні заводи з виробництва Ψ і модифікованої РНК працюють цілодобово. Якщо навіть хтось особисто відмовиться від цих вакцин, чи вакцинується іншими вакцинами (живими чи мертвими немодифікованими коронавірусами), то поява механізму біосинтезу 1-метил-3’-псевдоуридину хоча би в декількох з вакцинованих людей, що закріпиться спадково, може потім розповсюдитись між людьми за допомогою чисельної групи ретровірусів, коронавірусів та їхніх модифікацій (SARS-CoV-2). Сучасні розробники геномодифікованої мРНК-вакцини запевняють, що це неможливо. Але в природі не буває нічого неможливого, особливо, якщо у вірусу виникає можливість позбавитись імунного захисту, тоді він почне розповсюджуватись з катастрофічною швидкістю. Наша імунна система виявиться беззахисною перед будь-яким вірусом з генетичною модифікацією нуклеотидом Ψ.

Якщо Гейтс пророкує, що незабаром необхідно очікувати нових і ще більш потужних епідемій з вірусами, створеними біотерористами, то так воно і буде. Ми же не можемо не вірити такому видатному мільярдеру-комп’ютернику, який чомусь з комп’ютерних вірусів переключився на біотехнологічні віруси для людей, і пророцтва якого, на жаль, так точно збуваються.

Сергій КРАВЧУК, кандидат меднаук, доцент кафедри онкології та радіології Буковинського державного медуніверситету

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *