Робіть добро для радості в житті – і вам воно добром воздасться

Наталія КУХТА, фото автора

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» від 25 листопада  до 20 грудня 2012 року проводив 9-й благодійний марафон «Дарунки Миколая».

SONY DSC 

Є нині у Чернівцях «Оселя Доброти». Так називають будинок на вуд.Рівненській, 40, у якому чернівецькі доброчинники з різних організацій та підприємницьких структур зазвичай приймають тах, хто потребуує їхньої дієвої допомоги.

На святкове дійство сюди запросили маленьких пацієнтів відділення кардіоонкогематології обласної дитячої лікарні. Їх привіз сюди особисто завідувач відділенням Михайло Гнатюк. Онкохворим дітям роздали подарунки, приготовані благодійниками.

Це було справжнє свято,  неповторне й незабутнє. На дітей очікували різні веселі конкурси, виступи клоунів, жонглера, вихованців зразкових студій танцю та співу. кожну хвору дитину огорнула увага, якої хотілося дати їй вдосталь та від чистого серця.

На завершення свята господарка «Оселі Доброти» подарувала діткам торт та запросила до гостинного столу.

Кожна людина, кожна організація, кожна компанія мають змогу приєднатися до благодійного марафону. Форми допомоги можуть бути найрізноманітнішими:

– подарунки онкохворим дітям ( фрукти, соки, іграшки, книги, тощо);
– закупка необхідного обладнання, медикаментів та витратних матеріалів для кардіоонкогематологічного відділення Чернівецької ОДКЛ м. Чернівці;
– допомога конкретним пацієнтам, які терміново потребують фінансової допомоги;
– переказ коштів на рахунок фонду «Подаруй дитині життя».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Робіть добро для радості в житті – і вам воно добром воздасться”