«Ми цій владі не довіряємо»

На адресу редакції надійшов лист від ініціативної групи потерпілих кредитної спілки «Бісер», які вже п’ятий рік борються за повернення своїх коштів. Друкуємо витяги з цього крику душі.

«Просимо надрукувати наше звернення до депутатів Буковини усіх рівнів. Ми підтримуємо твердження, що люстрацію влади потрібно проводити терміново!

Ми тричі офіційно зверталися зі своєю проблемою вкрадених коштів до секретаря Чернівецької міськради В.Михайлішина та його заступників із проханнями розібратися й допомогти – отримали відписки, чотири рази зверталися до голови ОДА М.Папієва – отримали відписки. Вісім разів зверталися до СБУ  з проханням визнати нас потерпілими, об’єднавши кримінальну справу проти голови КС «Бісер» за розкрадання вкладів в особливо великих розмірах та кримінальну справу про розкрадання кредитів в особливо великих розмірах і коштів вкладників, з яких складалися ці кредити – від них також відмахнулися. Дванадцять разів були на особистому прийомі в прокурора області П.Коваля, сотні разів у його заступників та по відділах. Написали сотні листів у районну, міську, обласну прокуратури, і знову отримували або відписки, або нічого. Багато разів зверталися до Президента, прем’єр-міністра…

Нас уже не записують на прийом, на наші рекомендовані листи прокуратура відповіді не дає, як і на листи, вкинуті у поштову скриньку. Відписки ніким не контролюються, тому й корупція найбільша в світі…».

Загалом 13 підписів  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *