Renault Fluence – подорожуй вищим класом!

Renault-Fluence
Renault Fluence – це привабливий дизайн, комфортабельний салон, висококласне обладнання за помірну ціну. Фото з архіву автосалону Renault.

В автосалоні «Renault» компанії «Автоплаза», що на вул. Коломийській, 1н доступний новий Renault Fluence.

– Це стильний седан, який вирізняється з-поміж своїх конкурентів вигідним динамічним дизайном, комфортабельним салоном і значним набором найсучаснішого обладнання. Новий Renault Fluence розробили за участю міжнародної команди інженерів, акумулювавши в ньому ввесь досвід альянсу Renault-Nissan. – розповідає Віталій Багмет, начальник відділу маркетингу і реклами компанії «Автоплаза».

Renault Fluence є седаном, який за своїми розмірами і характеристиками позиціонується на перетині сегмента компактних сімейних автомобілів (сегмент С) і сегмента вищого класу D. Автомобіль має шасі, в якому об’єднані динамічність, комфорт і задоволення від водіння.

Ходова частина розроблена таким чином, щоб об’єднати відмінну керованість з високим ступенем акустичного та вібраційного захисту. Renault Fluence пройшов численні тести на витривалість, щоб забезпечити чудовий рівень надійності та довговічності, у тому числі в непростих дорожніх умовах.

Автомобіль представлений на ринку України з бензиновими та дизельним силовими агрегатами, а також з механічною та автоматичною трансмісією, що об’єднують високі динамічні якості та економічність.

– Кожному клієнту ми пропонуємо здійснити тест-драйв – пробну поїздку за кермом автомобіля, – каже В. Багмет. – Тест-драйви проводимо щодня разом із досвідченими консультантами з продажу. Маршрути складаємо дуже прискіпливо, оскільки прагнемо, щоби клієнт мав змогу проїхатися різними за характером ділянками доріг та відчути всі тонкощі поведінки автомобіля. Тривалість пробної поїздки – не більше 40 хвилин. З собою потрібно мати паспорт та водійське посвідчення (якщо є).

Здійснити тест-драйв можна за попереднім записом: завітавши чи позвонивши в салон, або заповнивши он-лайн-заявку на нашому сайті (www.avtoplaza.ua).

До речі, Renault Fluence доступний в кредит. Для цього варто сплатити лише 50% його вартості (без урахування вартості оформлення), а на іншу частину вартості авто надається звичайна розстрочка. Покупець зможе сплатити залишок суми протягом трьох років однаковими платежами у гривнях, які фіксуються на весь період кредитування.

Компанія «Автоплаза» впевнена, що завдяки привабливому дизайну, комфортабельному салону, висококласному обладнання і помірною ціною Renault Fluence завоює ваші сердця!

Автосалон «Renault Автоплаза»

renault-fluence -avtoplaza

м. Чернівці, вул. Коломийська, 1н
(0372) 575-555, 586-000
renault.chernivtsi@avtoplaza.ua
www.avtoplaza.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *