Путін не дав Януковичу доварити борщ

Мультиплікаційний образ Віктора Януковича став «героєм» одного з передвиборчих роликів кандидата в президенти РФ Володимира Путіна, – повідомляє УНІАН.

У основу мультика покладено пісеньку про «всемогутнього тата», яку в новій версії перетворили на пісню про «всемогутнього Путіна». Причому, серед чеснот кандидата від партії влади перераховані такі несподівані як «плавати брасом, гнати по трасі, дрова рубати» і «давати поради, співати фальцетом, в`язати і шити». Втім більше за все вражає безапеляційне твердження авторів ролика, що «ніхто, таким як Путін, не може бути». (Очевидно, що питання, чи є життя після Путіна, для творців цього шедевра давно і однозначно вирішене)

Малюнки для мультика створювалися в Москві, а  звукоряд, за даними «Аргументів і фактів в Іжевську» записував дитячий хор із столиці Удмуртської республіки.

У ролику дісталося двом «дружнім» президентам – Віктору Януковичу Путін не дав доварити борщ («наводячи лад в розрахунках за газ», перекрив вентиль). А Олександра Лукашенко, якому перекривати вже не було чого, автори ролика помістили  в число хористів – політиків і російських депутатів, які співають «осанну» Путіну. Щоправда Лукашенко єдиний зі всіх не співає, а лише суворо хмурить брови.

Ще один цікавий момент: Інтернетом цей ролик розійшовся як «заборонений на ТБ», проте інформації, чи був він насправді заборонений, і якщо так, то з якої причини, в російських інтернет-виданнях знайти не вдалося.

Ах, и просто стать альпинистом,
Космонавтом или врачом
Моряком или пианистом
Все ему это нипочем
Путин может, Путин может все, что угодно –
Плавать брассом, гнать по трассе, дрова рубить,
Путин может, Путин может все, что угодно,
То, чего не может Путин, не может быть.
По порядку в стране он главный,
Газ горит и не гаснет свет,
Если платят за газ исправно,
Если ж нет, то и газа нет.
Путин может, Путин может все, что угодно –
Бить пенальти, сделать сальто, пожар тушить
Путин может, Путин может все, что угодно,
Дать советы, спеть фальцетом, вязать и шить,
Путин может, Путин может все, что угодно,
И никто, таким как Путин, не может быть.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *