Перехрестився – врятувався

Погана вода, бо небезпечна екологія. Шкідливі харчі, бо відсутній контроль. І все це, на жаль, є нашим сьогоденням, себто українськими реаліями.
Чи можна в такому негативі убезпечитися? – питання, що хвилює багатьох. А відповідь на нього знає чернівецький народний цілитель Гавріїл ШУРПІН, член ученої ради Української академії цілительства.

Науковціі експериментально довели, що хресне знамення вбиває мікробів та змінює оптичні властивості води.

«Ми підтвердили, що стародавній звичай хрестити їжу та питво перед трапезою має глибокий містичний зміст, – стверджує фізик Ангеліна Малаховська. – В ньому прихована й практична користь: їжа очищується практично за мить. Це велике чудо, яке відбувається щодень».

Свої дослідження сили хресного знамення Ангеліна Малаховська здійснювала з благословення церкви майже десять років. Була проведена велика серія експериментів, які багато разів перевіряли, перед тим як оприлюднити результати. Вони феноменальні: виявлені унікальні бактерицидні властивості, яких набуває вода в момент її освячення православною молитвою та хресним знаменням. Відкрита нова, раніше невідома властивість Слова Божого перетворювати структуру води, значно підвищуючи її оптичну щільність у короткій ультрафіолетовій ділянці спектра.
Сама можливість таких досліджень для Ангеліни Малаховської та її колег-петербуржців стала чудом: вони не фінансувалися, не входили до тематики НДІ. Але православні науковці здійснили величезний обсяг робіт безоплатно – лише для того, щоби надати людям можливість відчути та побачити цілющу силу Бога.

Науковці перевірили вплив молитви «Отче наш» та православного хресного знамення на патогенні бактерії. Для дослідженні були взяті проби з різних водоймищ – криниць, рік, озер. В усіх пробах містилися кишкова паличка, золотистий стафілокок. Та виявилося: якщо прочитати молитву «Отче наш» та перехрестити проби, кількість шкідливих бактерій може зменшитися у 7, 10, 100 та навіть більше як у 1000 разів!
Благотворний вплив молитви та хресного знамення на людину: в усіх досліджуваних стабілізувався тиск, покращувалися показники крові. Дивує факт, що показники змінювалися точно у потрібному напрямку: в гіпотоніків тиск підвищувався, у гіпертоніків – знижувався.

Помічено: якщо хресне знамення людина накладала на себе недбало, нечітко склавши три пальці, або не торкалися потрібних точок (середини лоба, центра сонячного сплетіння, западин правого й лівого плеча, позитивний результат впливу був набагато меншим або взагалі відсутнім.

Науковці вимірювали оптичну щільність води до та після накладення на неї хресного знамення та освячення. «З’ясувалося, що оптична щільність, порівняно зі своїм вихідним значенням до освячення, підвищується, – пояснює Ангеліна Малаховська. – Це означає, що вода ніби РОЗРІЗНЮЄ зміст молитов, що промовляються над нею, запам’ятовує цей вплив і зберігає його скільки завгодно – у вигляді збільшення оптичної щільності. Вона ніби насичується світлом. Людське око вловити ці цілющі зміни структури води, звичайно, не здатне. Але спектрограф дає об’єктивну оцінку цього явища.

Хресне знамення змінює оптичну щільність води практично миттєво. Оптична щільність води з водогону, освячуваної хресним знаменням, здійснюваним над нею пересічним вірянином, православним складенням пальців правої руки, підвищується майже у 1,5 раза! А при освяченні священиком – майже у 2,5 раза! Тобто вода «розрізнює» ступінь освячення – мирянином чи священиком, у якого пальці правої руки складені для благословення так, що зображують перші літери імені Христа.

Цікавий результат освячення води хрещеною, але невіруючою людиною, яка не носить на тілі хрест. З’ясувалося, що вода розрізнює навіть ступінь віри – оптична щільність змінилася лише на десять відсотків. Воістину «по вірі вашій – та буде вам!».

Оскільки людський організм складається на дві третини з води, це означає, що в нас Богом була закладена така система фізичних каналів регуляції біохімічних процесів у організмі, яка чітко «впізнає» ім’я Ісуса Христа.
Можна сказати, що хресне знамення – це генератор світла. За жодних інших складань пальців рук – долонею чи за недбалого складання пальців, швидкому, непобожному маханні руками) змін (збільшення) оптичної щільності водопровідної води не виявлено.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *