Пенсія через банк: зручно й вигідно

Користування послугами  банківських установ  позбавляє людину зайвих клопотів. Гроші надходять на банківський рахунок пенсіонера, а забирати їх можна в будь-який зручний для нього час, цілком або частинами. Політика банків сприяє накопиченню коштів пенсіонерами,  оскільки, залежно від тривалості зберігання, на поточному рахунку зростає сума нарахованих відсотків.

У разі переїзду чи від’їзду на лікування або відпочинок пенсіонеру, який обслуговується в банку,  не треба брати з собою значну суму коштів готівкою. Картковий рахунок дає можливість отримати гроші в мережі банкоматів чи банківських відділень на всій території України. Банки щоразу розширюють перелік додаткових послуг, які вони пропонують пенсіонерам (оплата комунальних послуг, безкоштовне внесення готівкових сум на поточні пенсійні рахунки,  автоматична сплата відсотків за кредит тощо).

Пенсіонерів банки обслуговують безкоштовно, тож і Пенсійний фонд заощаджує на доставці пенсій. 2009-го тільки на Буковині така економія склала більше 10,5 млн. гривень! Тобто, у Фонді вивільняються кошти, які можна використати на зростання розміру пенсій.

Право виплачувати пенсії в області мають 30 банків, з якими укладено відповідні угоди. Тож практично їхніми послугами можна скористатися в будь-якому населеному пункті. Пенсійний Фонд ставиться уважно до вибору таких банків, враховуючи такі показники  як надійність, наявність умо для якісного обслуговування пенсіонерів, конкурентоспроможність, розгалуженість відділень, зручний режим роботи.  

ПФУ постійно контролює  своєчасне зарахування та виплату пенсій через банки, тож отримувати пенсію через банк – надійно та вигідно!

ГУ  ПФУ в Чернівецькій області, www.pfu.cv.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *