Завдяки «Версіям», репетирували шлюбну ніч!

Переможницею другого розіграшу стала Альона Меньшикова. Дівчина працює у салоні «Фан-фан-тюльпан» – створює штучні квіти та жіночі прикраси. Через місяць Альона виходить заміж, тож і до Мигова поїхала з нареченим, Кирилом.

– Найперше, що кидається у вічі, – ділиться враженнями Альона, – якість обслуговування. Персонал ввічливий, уважний, дуже привітний. Щойно ми приїхали, нам усе розказали й показали, задовольняли будь-які забаганки. Пропонували екскурсії, катання на конях і на танку, але ми з Кирилом відмовилися. Натомість полізли на гору, до початку гірськолижного спуску. Без підйомника це не так просто: думала, не долізу! Зате коли видряпалися…. Повітря чисте, довкола дерева… багато фотографувалися. Надвечір ласували смачною піцою на дровах, у Чернівцях такої не готують! Потім гуляли селом. Що було вночі, розповідати не буду – вас заздрощі замучать! Репетирували шлюбну ніч! (сміється).

– Наступного дня пішли до лісу, – продовжує Альона, – теоретично збиралися збирати гриби, але нічого не знайшли. Мабуть, погано шукали. Бачили, як діток водять на різноманітні екскурсії. Нам було комфортно й удвох, але, як на мене, найкраще їздити до «Мигово» великими компаніями. Тим більше, що тут досі щось будують, удосконалюють. Коротше, «Мигово» – молодці! Аби переконатися у цьому, передплачуйте й читайте «Версії», вигравайте і подорожуйте. Адже літо для того і призначене, щоби отримувати задоволення!

Лєра ЯСНИЦЬКА «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *