Оксана Продан балотуватиметься на мера Чернівців. Якщо «Удар» довірить…

Про це народний депутат від партії «Удар» заявила сьогодні, 18 квітня,  на прес-конференції у Чернівцях. Зустріч з журналістами відбулася не в обласному офісі «Удару», а в новому, який, можливо, стане штабом кандидата в президенти України Петра Порошенка.

– Я готова це робити. Я люблю Чернівці, це моє місто. Якщо буде рішення партії «Удар», то я балотуватимуся», –  сказала Продан. Однак зазначила, що в разі непідтримки її кандидатури однопартійцями, балотуватися як само висуванець не буде.

IMG_6721

Нардеп озвучила  журналістам досягнення «Удару», серед яких відміна утилізаційного збору, введеного торік регіоналами та комуністами. За словами Продан, з ініціативи «Удару» у ВРУ прийнята низка законів, які спростили ведення підприємницької діяльності.

Оксана Продан наголосила, що на сьогоднішній день в Україні найважливіше МИР і президентські вибори. На питання кореспондента «Версій», яка ймовірність того, що президентські вибори відбудуться 25 травня, зважаючи на всі потуги Путіна їх зірвати, нардепка запевнила, що «керівництво держави зараз робить усе можливе і неможливе, щоби вибори відбулися». Сама Продан на президентських виборах  буде агітатором  Петра Порошенка, бо вважає, що саме він є нині найнеобхіднішою та найсвоєчаснішою фігурою на посаду президента, підкреслюючи його найхарактернішу рису – вміння створювати.

Нардеп також заявила, що «позачергові вибори до Парламенту та Чернівецької міської ради  відбудуться однозначно, ймовірно, навіть у поточному році.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *