Не допустити громадянської війни в Україні!

Звернення

Широкомасштабний громадянський конфлікт, який триває протягом двох місяців, в останні дні переріс у силовий конфлікт із реальною загрозою громадянської війни. Люди більше не можуть спокійно сприймати те, що їхні вимоги ігноруються владою, не хочуть і не будуть миритися з тотальною корупцією, економічною кризою, свавіллям у судовій системі і правоохоронних органах, недолугою кадровою політикою.

Ми закликаємо всіх учасників протистояння припинити насильство, взаємне застосування сили. Закликаємо Президента України невідкладно прийняти рішення про відповідальність Уряду. Пропонуємо опозиції утриматися від радикальних дій, покласти край провокуванню зіткнень з правоохоронними органами.

Вимагаємо негайно скликати позачергову сесію Верховної Ради України, на якій переглянути рішення від 16 січня ц.р., за виключенням Закону про Державний бюджет України. Місцем публічних переговорів влади й опозиції має стати Верховна Рада. Саме тут повинен постійно діяти «круглий стіл» з вироблення узгоджених рішень для убезпечення країни від ескалації конфлікту.

Переконані, що це – ті перші нагальні кроки, які дозволять утримати державу в цивілізованих межах, перейти до розгляду ключового питання – організації системи державної влади в Україні.

Політвиконком Народної Партії

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “Не допустити громадянської війни в Україні!”