На колегії: як дбатимемо, так і матимемо

Відбулось засідання колегії Чернівецької облради. Члени колегії заслухали інформацію заступника начальника Головного фінансового управління ОДА Валентина ШМАЛЬЦЯ щодо виконання обласного бюджету за І квартал 2008 року. Учасники обговорення зазначали, що позитивні тенденції щодо надходження доходів до бюджетів усіх рівнів наразі не позначаються у повній мірі на рівні добробуту жителів області. Серйозну стурбованість депутатів крайового парламенту викликали факти невиконання планових показників загального фонду по 32-х місцевих бюджетах, у т. ч. по м. Новодністровськ (433,9 тис. грн.), Кіцманському району (9 бюджетів, 230 тис. грн.), Новоселицькому району (7 бюджетів, 134,5 тис. грн.).
Колегія вирішила рекомендувати ОДА підготувати на чергову сесію облради звіт з виконання обласного бюджету за I-й квартал 2008 року та інформацію Головного управління економіки щодо впливу показників соціально-економічного розвитку області за звітний період на стан виконання обласного бюджету. Колегія обласної ради затвердила також дату проведення, порядок денний та регламент роботи 19-ї сесії Чернівецької облради, яка відбудеться 23 квітня 2008 року. У роботі колегії обласної ради взяв участь перший заступник голови ОДА Віктор ПАВЛЮК.

Випускники обласної школи-інтернату відвідали «будинок з левами»
За ініціативою керівника крайової представницької влади Івана ШИЛЕПНИЦЬКОГО 16 учнів 11-го класу Чернівецької обласної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених опіки батьків, днями завітали до Чернівецької облради. Юні відвідувачі мали можливість відчути себе депутатами крайового парламенту в сесійній залі облради, ознайомилися з роботою структурних підрозділів її виконавчого апарату, побували за столом президії і сфотографувалися в кріслі головуючого та членів президії сесії. Голова облради прийняв школярів у робочому кабінеті, розповів дітям про особливості роботи вищого органу представницької влади краю, відповів на запитання юних гостей та вручив кожному з них пам’ятні подарунки. На знак вдячності учні вручили Івану ШИЛЕПНИЦЬКОМУ сувенір, виготовлений власними руками.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *