На Буковині відбудеться Чемпіонат України з автокросу

У Чернівці на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос» з 22 по 24 червня 2012 року відбудеться 4-ий етап Чемпіонату України  з автомобільного кросу на легкових автомобілях та СКА «багі» (а також серед підлітків віком від 5 до 16 років), за «Кубок міста Чернівці», який  щорічно організовує та проводить Асоціація «Техноспорт».

Змагання буде проходити в класах легкових автомобілів кубатурою від 1250 до 3500см3 та спеціальних кросових автомобілях «багі» кубатурою від 1500 до 4000см3, а також серед юнаків на «міні-багі» віком від 5 до 10 років та від 10 до 16 років кубатурою до 210см3.

Чемпіонат України з автокросу проходить 3 дні в 9-ти класах автомобілів:

П’ятниця – адміністративна та технічна перевірка;

Субота – вільні тренування, кваліфікаційні заїзди, які будуть вирішувати місця на старті спортсменів та перша серія фінальних заїздів;

Неділя – друга і третя серія фінальних заїздів та нагородження переможців змагань.

Гості та вболівальники змагань побачать 27 заїздів безкомпромісної боротьби найкращих спортсменів України, Білорусії, Молдови, Росії та Словаччини.
Запрошуємо всіх бажаючих на 4-й етап Чемпіонату України з автомобільного кросу (м. Чернівці, вул. Руська, 226-В, траса «Суперкрос»).

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *