Морква – найпростіша та найефективніша омолоджувальна дієта

Попри коронавірус, жінки не перестають дбати про свою зовнішність. Усі, без перебільшення, хочуть якнайдовше залишатися молодими. Чи можливе це? Стовідсоткової гарантії не даємо, та рецепт рекомендуємо. Принаймні, він нікому не зашкодить, а стати в пригоді може. І саме цей постулат є визначальним для «Версій». 

Отже, популярна дієта

Її секрет полягає, мабуть, в тому, що вона не просто популярна, а є однією із найпростіших та усім відомих. Протягом чотирьох днів на сніданок, обід і вечерю споживайте переважно одну-єдину страву – салат із моркви: Натерти 2 великі сирі моркви, додати будь-який фрукт на смак (яблуко, ківі, грейпфрут, апельсин чи зерна половинки граната). Вітається зелень: свіже листя салату, стебла селери, зелень петрушки і кропу. Щоби бета-каротин засвоївся, слід додати в салат 1 чайну ложку оливкового масла або нежирної сметани. Урізноманітити страву можна, додавши чайну ложечку меду або столову ложку знежиреного сиру (хоч це й відходить від класичного рецепту). Загальні рекомендації:

• Моркву слід дуже ретельно пережовувати, бо вона багата на клітковину і вважається досить грубою їжею для шлунка.

• Протягом дня пийте більше води або зеленого чаю.

• Вранці та ввечері можна випити півсклянки нежирного молока або знежиреного кефіру.

• На четвертий день можна дозволити собі три невеличкі картоплини, запечені в духовці.

• Від п’ятого дня повертайтеся до звичного харчування. Але: якщо у вас проблеми з печінкою чи травним трактом, краще порадитися з лікарем або й зовсім відмовитися від експериментів з монодієтою.

 

Але: якщо у вас проблеми з печінкою чи травним трактом, краще порадитися з лікарем або й зовсім відмовитися від експериментів з монодієтою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *