Літати з Чернівців можна буде з 6-го лютого

– З аеропорту «Чернівці» відновлюється авіарейс до Києва. Перший рейс «Ужгород-Чернівці-Київ» буде виконано у понеділок, 6 лютого, – пообіцяв секретар міської ради Віталій Михайлішин.

Як повідомили у прес-центрі міськради, рейс за маршрутом «Ужгород-Чернівці-Київ» – «Київ-Чернівці-Ужгород» виконуватиметься щопонеділка. Перевезення здійснюватиме авіакомпанія «Центр Ділової Авіації (ЦДА)» літаком «SAAB 340». Це пасажирський турбовинтовий літак швецької фірми «Saab AB» пасажиромісткістю 30, 33, 34 або 36 осіб. Виліт з Чернівців о 07:50, приліт до Києва о 09:00. Виліт з Києва о 19:05, приліт до Чернівців о 20:15. Вартість квитка з Чернівців до Києва і назад складає 2400 грн. Квитки можна придбати у касах аеропорту та в авіакасах за адресами: проспект Незалежності, 50 та вул. Головна, 21.

Нагадаємо, що авіасполучення між Києвом і Чернівцями було скасовано у березні минулого року. Міська та обласна влада неодноразово обіцяла відновити рейс, однак це їм ніяк не вдавалося. Головною причиною називалася надто висока вартість квитків.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *