Лікарня для бідних святкує 15-річчя

За цей час у Берегометській лікарні Червоного Хреста пролікувалося понад 6 тис. буковинців.

Щорічно в лікарні мають змогу перебувати більше 400 хворих. Тільки за І півріччя 2012 року тут оздоровилося 335 хворих. Серед них 237 – самотніх, 24 – інвалідів праці, 73 – учасників війни, 1 – інвалід дитинства.

Завдяки благодійникам, від початку нинішнього року на утримання лікарні Червоного Хреста виділено майже 400 тис грн., зокрема передані продукти харчування, ліки, предмети реабілітації, миючі та дезінфікуючі засоби.

А нещодавно подарунком для лікарні стали 40 тис.грн. від ТОВ «Порше Лізинг Україна». На ці гроші закупили продукти харчування, натільну та постільну білизну, а також украй потрібний портативний електрокардіограф.

Потребує Берегометська лікарня і фізіотерапевтичного обладнання: воно покращило б медичне обслуговування хворих. А це – інгалятор,  дарсонваль, електрофорез, кварц (УФО), інфрачервона лампа. Не менш нагальна проблема – відсутність автомобіля. Червонохрестівці сподіваються, що благодійники та спонсори, які допоможуть реалізувати ці потреби, все ж таки знайдуться.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *