Гороскоп від 4 до 10 січня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю потурбуйтеся про сімейне благополуччя. На вихідних не підігрівайте свої амбіції, бережіть здоров’я. З понеділка не лякайтеся змін у справах. У вівторок і середу отримаєте належне. У четвер відмовтеся від покупок.

ТЕЛЕЦЬ

Войовничий настрій п’ятниці приборкайте. На вихідних варто більше дізнатися про свій бізнес. У понеділок пасивний період закінчується, стануть нагальними одразу багато справ і на роботі і вдома. І – докорінні зміни з усіх боків.

БЛИЗНЮКИ

Спробуйте просто відсидітися у п’ятницю-суботу. Немає сил терпіти – вирушайте на відпочинок. У понеділок-вівторок отримаєте гроші, які миттєво розлетяться. У середу-четвер поводьтеся обережно: самі створюватимете собі неприємності.

РАК

П’ятниця й субота – дні змін. А в неділю-понеділок уникайте сімейних конфліктів: усе висітиме на волосині. У вівторок доведеться обирати між родиною та роботою. Хоча поїздка у вівторок-середу може бути прибутковою.У четвер є небезпека захворіти.

ЛЕВ

У п’ятницю добре зважте, чи потрібні вам таємниці. На вихідних у родині може статися щось непередбачене й приємне. Не приймайте рішень у понеділок і вівторок. У особистих справах середи й четверга більше покладайтеся на інтуїцію.

ДІВА

У п’ятницю сильно не схочеться щось робити – і не робіть. Обережно зі здоров’ям на вихідних: лікуватися дорого. На нову справу у понеділок-вівторок може не вистачити фінансів. Усі починання плануйте на середу або четвер.

ТЕРЕЗИ

Скористайтеся п’ятницею для започаткування нового. На вихідних комусь в родині можуть не сподобатися ваші стосунки поза домом. Не долучайте нікого до фінансових справ у понеділок-вівторок. Уникайте сварок у середу й четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю варто позбутися якогось баласту: нелегке рішення зачепить і на вихідних. Понеділок і вівторок сприятливі для активних пересувань і поїздок. У середу й четвер, навпаки, варто братися лише за невідкладні справи.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю можна здійснити те, що давно хотілося. На вихідних не з’ясовуйте стосунків, просто відпочивайте. Не шукайте заробітку у понеділок і вівторок. Уникайте велелюддя в середу й не оголошуйте намірів у четвер.

КОЗЕРІГ

П’ятницю й вихідні проведіть, по можливості на самоті: шукайте балансу всередині себе. Зосередьтесь на здоров’ї. Понеділок можна провести в дорозі, у вівторок варто повернутися. Середу й четвер проведіть в активній роботі.

ВОДОЛІЙ

Обставини п’ятниці змусять вас на щось зважитися. На вихідних доведеться багато перебувати на людях. Спілкування втомливе. Від понеділка доведеться обирати між поганим і гіршим. Середа – травмонебезпечний день, у четвер можна зробити щось для друзів.

РИБИ

У п’ятницю докладайте зусиль до кар’єри,у неділю час закохатися. Між цими справами у суботу варто зайнятися покупками. Не варто покладати особливі сподівання на понеділок, важливе плануйте на вівторок. У середу-четвер напрацьовуйте зв’язки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *