кримінал

Поповнив кримінальний досвід
До Сокирянського райвідділу міліції звернулася 54-річна жителька райцентру і повідомила, про зникнення її 67-річної сусідки. Розшук жодних результатів не дав.
Майже через 2 місяці поблизу Сокирян в урочищі «Балка-Флока» з криниці вилучили труп безвісті зниклої жінки, а судмедекспертиза визначила, що смерть настала від шоку та перелому ребер ще до потрапляння тіла в колодязь.
Як з’ясували правоохоронці, вбивця вже на момент початку розшукових заходів перебував у ізоляторі тимчасового тримання – відбував адмінарешт за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях, оскільки за останній рік вже втретє був затриманий за пиятику. До того, він тричі притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Його будинок майже розвалився і він перейшов жити до 67-річної знайомої, яка також полюбляла «зазирнути у чарку». В день убивства він повертався додому з роботи і в урочищі «Балка-Флока» зустрів співмешканку в нетверезому стані. У розпалі сварки чоловік штовхнув жінку, а потім кілька разів ударив ногою в груди. Побачивши, що жертва не дихає, скинув її тіло в криницю.
ЦГЗ УМВС України в Чернівецької області

Палаюча каплиця
В селі Іспас Вижницького району виникла пожежа в капличці на вул. Шевченка. Вогонь знищив хрест, іконостас і пластикове оздоблення стелі. За скоєне затримали 19-річного жителя села. Він має проблеми психологічного характеру, пов’язані з негараздами в сім’ї. Хлопець, позбавлений уваги, вирішив привернути її до себе. У 5 капличках він підпалив рушники, а в церкві підпалив рушник і засунув між дерев’яним і пластиковим перекриттям церкви, але, на щастя, рушник зітлів.
Центр пропаганди Головного управління МНС в Чернівецькій області

Погосподарювали…
У Вижниці, починаючи від травня 2006 року, міська рада прийняла рішення про надання в оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення 11-ти суб’єктам господарювання. Однак договорів оренди з ними не укладено, внаслідок чого місцеві бюджети недоотримали 273,8 тис. грн. орендної плати.
Прес-служба КРУ в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *