кримінал

Жахлививй улов
У Грубному Сокирянського району  в ставку втопився 62-річний чоловік. Він ловив рибу сіткою,  заплутався в ній і втопився. Тіло потопельника витягнув на берег його односельчанин.
У Дністрі біля Перківців Кельменецького району втопився 29-річний мешканець Балківців  Новоселицького району. А в Мілієвому Вижницького району втопився 38-річний житель Кибаків цього ж району.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Недодані стипендії
У Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ перевірка за 2  роки виявила фінансових порушень на загальну суму 842,0 тис. грн. Зокрема,
2007-го не проведена індексація стипендій, внаслідок чого студенти недоотримали 50,9 тис.  грн. Натомість співробітникам ВНЗ незаконно виплатили 14,8 тис. грн зарплати.
Прес-служба КРУ в Чернівецькій області

Вполювали односельчанина
У лісі поблизу Сучевень знайдено труп 28-річного місцевого жителя з вогнепальним пораненням. Встановлено, що напередодні 40-річний житель Сучевень із 37-річним односельчанином пішли до лісу на полювання, до речі, без ліцензії. Почувши  в лісі шум, один з них вистрілив і влучив у людину. Поранення виявилося смертельним.

Небезпечна «господарка»

На пасовищі в Репужинцях Заставнівського району корова вдарила 46-річну місцеву жительку, від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці.
До реанімації обласної лікарні з ураженням електричним струмом доставлений 13-річний хлопчик з Волоки. Дитина померла в лікарні. Джерелом ураження виявилася… газонокосарка.

Догрався…
24-річний чернівчанин помітив, що з його гаража протягом 5 місяців хтось краде дитячі іграшки, приготовлені на продаж. Загальна сума склала 20 тис. грн. Злодієм виявився 34-річний житель Годинівки Герцаївського району.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *