Космонавтом, підводником, фрістайлі стом може стати кожен

Фільми у форматі 5-Д відтепер демонструють у парку Шевченка

У Центральному парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка можна переглянути фільми у форматі 5-Д. Біля атракціонів встановили спеціальну кабіну. Щоби подивитися таке кіно, треба придбати в касі квиток, обрати фільм у запропонованому списку, одягнути окуляри і самому стати героєм картини.

Одночасно фільм може дивитися не більше чотирьох осіб. Тривалість кожного фільму – від 3 до 15 хвилин. Цього часу цілком достатньо, аби отримати заряд енергії, масу вражень та порцію адреналіну.

Крім 3-Д зображення на широкому екрані, глядач відчує спецефекти води, холоду, запаху і навіть у окремих епізодах дотик персонажів стрічки до свого тіла. Те, про що мріяли дорослі колись у дитинстві, стало реальністю сьогодні для них та їхніх дітей. У цьому невеличкому приміщенні кожен може відчути себе учасником подій, які відбуваються на широкому панорамному екрані. Взяти участь у перегонах як на спортивних автомобілях, так і на американських гірках, пролетітися на шаленій швидкості у повітрі чи поплавати на глибині. І все це із вражаючими спецефектами – саме вони і є елементом 5-Д формату.

На вигляд кінотеатр – невеличка за розмірами кімната, у якій встановлений панорамний екран та чотири сидіння. Під час перегляду вони рухаються у спеціально заданому режимі. За емоціями глядачів можна спостерігати з монітора, який улаштовано біля входу. А це, вважайте, ще один атракціон.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *