Його рук бояться всі недуги

Але ними він просунув далеко вперед клінічну рефлексологію та  повернув здоров’я і життя сотням людей
До цього лікаря приїжджають з Іспанії, Італії, Англії, навіть з Америки, не кажучи вже про сусідні області. Чому? Бо він робить те, що не під силу навіть заморським медикам з їхньою фантастичною апаратурою.
Анатолій ПАРНЕТА повертає… молодість, тобто, той рівень  здоров’я, який людина мала раніше, і залюбки береться за випадки, від яких відмовилася офіційна медицина, коли медикаментозне лікування не дає жодного ефекту.
Робота Парнети просто заворожує результативністю.
Якби не цей лікар, був би інвалідом
Історія 44-річного будівельника з Банилова-Підгірного Сторожинецького району звичайна  і водночас майже фантастична. Іван Михайлович СКАКУН оповідає таке:
– До Парнети мене привезли машиною і занесли на руках. Я вже нікому не вірив і до нього їхати не хотів. Віру в можливість одужання втратив. Адже перед Новим роком 2 місяці лікувався в Чернівцях у стаціонарі. Діагноз – кила хребта і запалення сідничного нерва. Потім спостерігався в Сторожинці. Мені літрами вводили знеболювальне, та ставало тільки гірше. Ліва нога перестала працювати. Чотири пальці на ній зовсім не відчував.  Лікарка у районі сказала, що доведеться ампутувати ногу. Мені вже пропонували інвалідність…
У такому плачевному стані я й потрапив до Анатолія Івановича. Він оглянув мене і сказав, що маю запальний процес у хребті з ураженням тканин, але через 4 місяці стоятиму на ногах. Відверто кажучи, в душі я не повірив лікарю. Але виходу іншого не мав, тож діти возили мене до Чернівців двічі на тиждень. І якими ж були моя радість та здивування, коли на 4-му сеансі я підвівся на милиці! Той день вважаю другим днем народження. Болі минулися. Повірте, мені вже більшого й не хотілося – достатньо того, що самостійно рухаюсь. Зате зараз витанцьовую на весіллях! Як і визначав Анатолій Іванович, одужання відбулося через 4 місяці. Переконаний: такий лікар даний людям Богом.
Прикметно, що нібито дивовижне зцілення Івана Скакуна –  це чергове звичайне диво з тих, які щодня творить чернівецький лікар-рефлексотерапевт. У вас, скажімо, хвора печінка? Тоді спеціаліст шукає зону її іннервації і допомагає організму відновити живлення. Проблеми із серцем? Їх вирішить поліпшення кровоживлення серцевого м’яза, ще й тиск знизиться. Замучив внутрішньочерепний тиск, хронічні запалення легень і ангіни? І це не проблема.  Навіть алергія та псоріаз не лякають лікаря. Натомість його рук бояться практично всі недуги.
– У чому полягає ваш метод? – цікавлюсь. – Поясніть, якщо можливо, дохідливо.
– Річ у тім, що існує дуже велика низка чинників, які блокують природний механізм самозахисту організму. Моє ж завдання – звільнити його і змусити запрацювати. Я роблю це через рефлекси і вегетативну нервову систему, яка присутня біля кожного органу, судинки, кістки,одне слово, – скрізь. Можливості методу дуже значні, щоби не сказати – необмежені. Бо він відновлює саморегуляцію організму.
– Як саме виглядає ваше ноу-хау?
– Найперше скажу, що воно вимагає об’ємних знань, бо треба достеменно знати весь людський організм, і чутливих рук, щоби знайти на тілі місця, де найбільш ефективно можна діяти на нервову систему. Роблю це руками, голками чи ін’єкціями з мікродозами ліків. Комбінацію впливів підбираю індивідуально під кожного хворого. Дітей, до речі, лікую тільки руками. межпозвоночная грыжа

– Анатолій Іванович, виходить, що ви підкорили такі поняття, як час і старість? Адже у ващих пацієнтів покращується слух, зір, відновлюється шкіра обличчя, перестають випадати волосся і навіть зуби у хворих на парадентоз.
– Певним чином (сміється). Розповім одну кумедну історію з практики. Лікував якось чернівчанку пані Сільву, вже не пам’ятаю прізвища, від головних болів. І попередив, що стан  шкіри її обиччя значно поліпшиться. Минув час, зустрічаю п. Сільву на вулиці. І вона мені зі сміхом розповідає, що її косметолог почала від неї вимагати зізнання, що вона, мовляв, зробила з обличчям – бо шкіра стала пружною і молодою. Тільки після того вона і згадала, що я її попереджав про приємні метаморфози. Річ у тім, що коли поліпшується кровоживлення, починаються відновні процеси. Загалом же наш організм, якщо його дозовано тренувати і ставитися до нього шанобливо, розрахований на значно триваліший час експлуатації. 110-130 років – вік, доступний для більшості.
Додам лише, що Анатолій Парнета працює практично без застосування ліків. Хіба що використовує мізерні дози для місцевої дії на нервові закінчення.
– Я досягаю лікувального ефекту за рахунок значного посилення внутрішніх можливостей організму, – наголошує він, – А потім уже організм сам себе лікує. Природа розумніша за нас!
Людмила ЛЕБЕДИНСЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Його рук бояться всі недуги”