Гороскоп на серпень. Час не боятися змін

Фінанси

Нестабільність фінансів Овнів і Скорпіонів виникає завдяки їхнім помилкам: не треба кидатися у крайнощі й прагнути усього одразу. Не варто чекати на великі прибутки Ракам, Стрільцям, Козерогам і Рибам, хоча без грошей вони теж не сидітимуть. Краще брати приклад з Тельців та Близнюків: їм подобається заробляти потроху, але стабільно. Левам запропонують участь у вигідних оборудках, але краще порадитися зі спеціалістами, бо замість того, щоби розрахуватися із старими боргами, можна влізти в нові. Несподівані джерела прибутків виникнуть у Дів, головне – розумно ними розпорядитися. А Терезам радимо не витрачати, а вкладати гроші у серйозну справу. Водоліям варто провести аудит свого бізнесу.

Робота, кар’єра

Напружений час для Овнів, Дів, Скорпіонів: на них чекають випробування надійності партнерів, зміни місця роботи, підвищення вимог начальства, додаткові обов’язки. Тельцям, Ракам, Водоліям поки що варто не поспішати з просуванням, приборкати власні амбіції і реалізовувати колективні проекти. Близнюки й далі сприйматимуть роботу як цікаву пригоду і не перейматимуться просуванням чи розвитком справи. Левам буде теж цікаво: на них чекає майже детективна історія з викриттям таємних інтриг. Терези здійснюватимуть перспективні проекти і багато рухатимуться. Стрільцям слід зважити власні сили, перше ніж братися за якісь справи. Для Козерогів серпень – найкращий час для відпусток, а от Рибам по можливості краще утриматися від відпочинку саме зараз: можна багато втратити у бізнесі.

Кохання, сім’я

Овнів, Тельців і Левів очікують сварки та суперечки через гроші, а Скорпіонів – через ревнощі. Головне – не робити висновків із далекими наслідками. Для Близнюків нові романтичні знайомства стануть, можливо, доленосними, а от Терезів та Риб відвідає блискавичне і без жодних обов’язків почуття. Випробування стосунків очікує на Дів та Водоліїв. Головне – не вдаватися до з’ясувань, краще зайнятися ремонтом або генеральним прибиранням в оселі. Ракам, Стрільцям, Козерогам радимо не вестися на емоційні поривання, зберегти тверезий погляд і все обміркувати, перш ніж зважитися на зміни в особистому житті.

Здоров’я

Недуги Овнів, Раків, Скорпіонів – нервового походження. Оберіть нарешті головні серед тисяч справ і не зловживайте кавою. Тельцям варто хоча б недовго відпочити на морі та отримати позитивний заряд на наступний рік. Близнюкам і Дівам час відмовитися від м’ясного та булочок на користь овочів, фруктів та спортзалу, а Стрільцям не завадить лікувальне голодування і очищувальні процедури. Леви не повинні переоцінювати власні сили, але й відпочинок на дивані – не ваша стихія. Південні моря вам теж не пасують. Краще відправляйтеся на кілька днів у гори. Терезам та Рибам слід бути обережними із харчами та водою: можливі розлади травлення у поїздках . Козерогам та Водоліям варто пройти повне обстеження та вдатися до лікування хроніки.

Алла ЧУЖИНСЬКА, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *