Гороскоп на лютий 2009

Час для бізнесу, кохання почекає

Від 6 до 20 лютого майже для всіх знаків Зодіаку актуальною стає бізнесова сфера, а кохання та сімейні справи відсуваються на другий план. Все одно будьте обережні, місячне затемнення 9 лютого багатьом може принести сварки, грошові втрати чи розчарування.

Фінанси

Овни ділитимуть майно або спадок. Великого прибутку не варто очікувати Тельцям, Дівам, Скорпіонам, Рибам. Близнюки матимуть шанс добре заробити в торгівлі. Стрільці повинні добре попрацювати в першій половині місяця, а Козерогам варто долучити інтуїцію до вибору фінансової політики. Водолії можуть розраховувати на спонсорську допомогу. Фінансовий стан Раків залежатиме від успіхів чи невдач близької людини. Левам не варто розкривати джерела доходів перед сім’єю. Терези на початку або в кінці лютого матимуть неприємності з документами.

Робота, кар’єра

Овнів запросять до започаткованих іншими проектів, зважте, чи варто на це погоджуватися. А Скорпіони, навпаки, залишать нинішніх партнерів або започаткують інший бізнес. Тельцям, Ракам ніколи буде підняти голову від роботи. Близнюки можуть започатковувати нові справи, надто у торгівлі, а Козероги побачать свій новий бізнес уві сні. Леви можуть взяти коротеньку відпустку. Діви та Водолії отримають підтримку впливової людини і нові перспективи. Стрільці матимуть проблеми з підлеглими, а Риби – з партнерами. Найсерйозніші випробування очікують на Терезів.

Кохання, сім’я

Місячне затемнення 9 лютого виявить сімейні проблеми Овнів, а Тельців та Козерогів може спровокувати на сварки. Близнюки та Раки повинні бути обережними у розмовах з близькими людьми. Леви занадто багато дискутуватимуть з домашніми. Діви зможуть перевірити щирість сімейних чи любовних стосунків, а Скорпіонам варто серйозніше ставитися до своїх обов’язків. Терезам має пощастити у коханні, можливі шлюб чи нове знайомство. Стрільці перейматимуться проблемами рідних. Для Водоліїв та Риб кохання та сімейні стосунки взагалі не актуальні.

Здоров’я

Овнам та Скорпіонам не варто поспішати знімати теплий одяг. Тельці та Стрільці повинні стерегтися травм, особливо в ожеледицю та за кермом. Секрети здоров’я Близнюків та Дів у збалансованості харчування. Ракам та Водоліям варто знизити фізичне навантаження і щадити нерви. Терези повинні, коли можливо, уникати хірургічного втручання. Козерогам час обслідувати органи травлення. Леви та Риби, аби не довести себе до загострень хронічних захворювань, мають дотримуватися режиму.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *