Гороскоп для буковинців на 9 – 16 січня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 9 – 16 січня

ОВЕН

Цього тижня домашнє життя й особисті стосунки будуть втішними. Натомість, у справах бізнесових відчуєте «холості оберти». Інтуїція підкаже вам, на що перенести свою увагу. 12-го будь-що уникайте конфліктів

ТЕЛЕЦЬ

Скористайтесь усіма можливостями партнерства, шукайте інвесторів, 12-го укладайте угоди. В особистому житті 12-те так само важливе. 14-го уникайте транспорту, 16-го, навпаки, можна відправлятися у поїздку.

БЛИЗНЮКИ

До 13-го зірки радять бути обережними: в особистих стосунках, у справах, з фінансами. 11-го висока ймовірність нещасного випадку. Далі відчуєте приплив сил і можливостей. 15-го можете починати їх реалізовувати.

РАК

Цінуйте особисте 9-го і 15-го. Ваша працездатність буде високою і вдалою, особливо 11-12-го. На 14-те не призначайте важливих справ, краще провести його подалі від усіх. 16-го велика ймовірність втратити гроші.

ЛЕВ

Не перекладайте на когось своїх справ: вас можуть підставити. 10-го не започатковуйте нових проектів. 12-го будьте обережні з технікою, 13-го – з грошима. 16-го будете вдало вирішувати сімейні проблеми.

ДІВА

9-10-го завершуйте розробку проектів, укладайте угоди. Але може статися, що вже 13-го учорашній успіх здасться вам дрібним і неважливим. Нічого не відкидайте, а рухайтесь далі. 15-го може підвести здоров’я.

ТЕРЕЗИ

До 13-го вас непокоїтиме здоров’я, безгрошів’я і конфлікти. Скористайтеся 13-м для важливих вчинків, бо вже 14-го згадаєте про фінансові проблеми. 16-те – для вирішення сімейних проблем, освідчень і навіть одружень.

СКОРПІОН

Весь тиждень відчуватимете себе як у польоті на хвилі успіху. 10-го укладайте угоди і освідчуйтесь. Інтуїція підкаже вам 14-15-го, коли відчуватимете найбільший успіх: час приземлитися, бо падіння 16-го буде руйнівним.

СТРІЛЕЦЬ

До 13-го можете готувати майбутній успіх: збирайте гроші, дані, однодумців. 10-го саме час у поїздку. 14-го не зневажайте здоров’ям. Угоди 15-го розкриють широкі можливості на майбутнє. Особисте не актуальне.

КОЗЕРІГ

9-11-го не вистачатиме грошей, успіху та уваги. Не переймайтеся: важливіше 12-го приділити увагу здоров’ю, а 14-го уникати техніки та хімічних речовин. 16-го можете їхати на відпочинок. Сімейне – у порядку.

ВОДОЛІЙ

Усе при вас: гроші, особисте щастя, сприяння зірок. 12-го скористайтесь цим для вирішення географічно далеких проблем, 15-го укладайте угоди і освідчуйтесь. Не марнотратьте, бо легкі гроші – як вода.

РИБИ

9-го-10-го відмовтесь від контактів та угод. Натомість 12-13-го отримаєте можливості для реалізації давно задуманого. 14-15-го можуть виникнути серйозні проблеми із здоров’ям. 16-го відправляйтеся на відпочинок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *