Хочете бути здоровими фізично? – Не втрачайте духовного

Кілька років тому до Європи прийшов новий, невідомий, вірус грипу – H1N1. Недуга мала стрімкий перебіг і спалювала людські легені за лічені дні. Люди були в паніці, бо ж ніхто не був застрахований від того, що завтра страшний вірус не торкнеться саме його родини. Налякані були й лікарі: висували непевні гіпотези, намагалися зберігати спокій самі і не сіяти паніку в масах. Але істина була єдиною: ніхто не знав достеменно і, мабуть, не знає й досі, що ж то була за пошесть.

А між тим, надворі вже жовтень. І невпинно наближається новий епідсезон, під час якого, як прогнозують медики, на нас знову очікує той самий Н1N1(як його охрестили, «свинячий»), «Вікторія» (Н3N2) та абсолютно новий штам, перебіг якого ескулапи прогнозувати поки не беруться, –  «Вісконсін». А тим часом у Німеччині на шлунково-кишкову інфекцію перехворіли вже понад 8 тисяч осіб, переважно школярі. Та експерти не поспішають порівнювати нинішню інфекцію з минулорічною, від якої в Німеччині померли 50 людей.

За даними лікарів, у світі від грипу щороку помирає від 25 тис. до 500 тис. осіб. В епідсезоні 2011-2012 рр. МОЗ України прогнозує захворюваність на ГРВІ на рівні 8 млн. людей.

             Хворіємо, бо втратили моральність…

Простір, тобто Бог, не може дозволити переходу на вищий щабель існування тим, хто втратив свою духовність, зв’язок із Всевишнім. Наше духовне падіння проявляється в злості, агресії, жадобі до матеріальних благ, утраті любові до ближнього. За допомоги тяжких хвороб і передчасних смертей Простір «відсіває» тих, хто втратив своє моральне обличчя. Цей процес триває вже понад три десятиліття: за цей час людство пізнало нові види холери, чуми, невідомі раніше хвороби – СНІД, «пташиний» та «свинячий» грипи.

А чи знаєте ви, що вірусу імунодефіциту людини не виділено й досі? Хоча інші віруси, які призводять до хвороб, ретельно досліджені та сфотографовані. СНІД же – захворювання на енергетичному рівні, спричинене, передусім, розбалансованістю енергетичного поля людини. А вражає ця смертельна недуга переважно тих, хто став на шлях алкоголізму, наркоманії, розпусти.

Страшні недуги – це попередження

Що ж відбувається з нашим здоров’ям зараз?

Осінь 2009-го. Перше попередження – пандемія «свинячого» грипу H1N1. Масове захворювання людей невідомим вірусом. Симптоми та клініка лише поверхнево нагадували ознаки ураження грипом, а звичні методи лікування полегшення не давали: хвороба прогресувала, хворі помирали. Медицина була не в змозі ідентифікувати недугу й знайти методи її лікування. Вражалися тільки селезінка та права легеня. Дивувало й те, що медичний персонал, близькі хворих, надаючи допомогу ураженим, не інфікувалися. Це свідчило, що ця хвороба – не вірусного походження. Та й діти до 14 років на H1N1 не хворіли.

У травні 2010 року я прогнозував, що наприкінці осені – початку зими розпочнеться ще одна пандемія «свинячого» грипу: тепер вражатимуться та ж селезінка і вже не одна, а обидві легені. До того ж, нездужатимуть і дітки навіть від народження. На жаль, так і сталося: люди почали хворіти на новий вид – H3N2.

У квітні 2011 року я казав, що від травня до тих органів, які вражалися раніше, додадуться печінка, жовчний міхур, тонка й товста кишки, нирки… Згадайте, що відбувалося тоді в Європі: масове захворювання людей, причини якого встановити не могли. Кількість хворих різко збільшувалася, зросла й смертність. Цю недугу назвали вірусною або атиповою пневмонією.

Від другої половини лютого нинішнього року багато людей почали відчувати нестерпний головний біль. І це, як не дивно, за нормального артеріального тиску! Медикаментозне лікування за традиційними схемами полегшення не приносило. Діагнози, що виставляли медики, були різними: від інсульту аж до онкології.

               Засмітив духовну чакру – маєш «свинячий» грип

Та насправді причина усіх цих захворювань одна й та ж: вона полягає у втраті зв’язку з Богом – вищій розумній життєутворювальній і життєдіяльній енергії Всесвіту. Саме Він дає нам ті духовну й життєву сили, що зумовлює якість нашого здоров’я та життя.

Людина має сім енергетичних центрів (чакр), які відповідають за постачання духовної енергії до душі та життєвої енергії до органів. Верхні, духовні, чакри постачають енергію голові, органам сприйняття, серцю, легеням, ниркам, щитовидній залозі, органам травлення. Нижні, матеріальні, – органам черевної порожнини, тазу, хребта та ніг.

Людина, яка втратила духовність і не дотримується Заповідей Господніх, буде хворіти. Існує й перелік недуг, які виникають, коли ми негативно ставимося до себе чи до Світу. І «свинячий» грип є одним із наслідків втрати духовності, закриття духовних чакр: через Сахасрару-чакру до організму людини не потрапляє духовна енергія, Аджна-чакра в свою чергу не передає її до селезінки, яка, як наслідок, не перетворює духовну енергію в життєву і не спрямовує її до куприкового сплетіння. Через це не наповнюється життєвою енергією спинний мозок, який є головним енергетичним каналом людського організму. Тож відбувається повне енергетичне розбалансування, що тягне за собою невиліковні хвороби та смерть людини.

Коли життєва й духовна енергії не потрапляють через спинний мозок до головного мозку, порушуються і його життєві функції: життєва енергія не потрапляє до лівої півкулі, а духовна – до правої. Замість цих енергій клітини головного мозку наповнюються важкою матеріальною енергією і впадають у «коматозний» стан. Оскільки важка енергія з них не виводиться, клітини збільшуються в розмірах і розмножуються. Це проявляється в цілком фізіологічних явищах – больових симптомах і набряках.

Проходячи через селезінку, кров насичується новими еритроцитами. В печінці з крові «відловлюються» відпрацьовані еритроцити, далі вони спрямовуються до жовчного міхура, а звідти разом із жовчю виводяться з організму через кишечник.

Через те, що селезінка припинила вироблення нових, здорових еритроцитів, а  кількість відпрацьованих та деформованих різко зросла, жовчний міхур не в змозі працювати повноцінно. Через надмірну кількість відпрацьованих і та деформованих еритроцитів жовчний протік не може пропустити загуслу жовч – утворюється її застій і жовчний міхур збільшується в розмірах, з’являється біль у правому підребер’ї. Виникає ризик розриву стінок жовчного міхура з подальшим поширенням жовчі черевною порожниною.

Не проходячи через жовчний протік, жовч перестає надходити до дванадцятипалої кишки, тож там не відбувається нейтралізація шкідливих речовин, які потрапляють з їжею. Тепер насичені бактеріями та вірусами шкідливі речовини через стінки тонкої кишки всмоктуються в кров. Виникає гостре запалення внутрішніх стінок тонкої та товстої кишки, що призводить до нестерпного болю в черевній порожнині, різко проявленої діареї з кров’янистими виділеннями.

Як наслідок, лікарі виставляють помилкові діагнози: перитоніт, панкреатит, сальмонельоз, гостре харчове отруєння… І тут не варто звинувачувати медиків у тому, що вони не змогли правильно поставити діагноз: «свинячий» грип. Адже прояви цієї хвороби на фізичному рівні й результати клінічних досліджень дуже схожі на всі ці відомі недуги.

               Захворіли? – Одразу до лікаря!

 

Існує дві фази захворювання. Перша – інкубаційний період, під час якого спостерігаються загальна слабість, сонливість, втрата апетиту. На психічному рівні з’являється апатія, зникає інтерес до всього, що відбувається. Виникає важкість у лівому підребер’ї, що вказує на порушення функції селезінки. Цей прояв дуже схожий на порушення функції підшлункової залози.

Першочергово уражується права легеня. Основний потік крові від селезінки спрямовується до правої легені, адже за об’ємом вона на третину більша за ліву. В ділянках правої трахеї, правій половині горла, правій лопатці та під нею, в правому плечовому суглобі з’являється відчуття важкості. Виникає періодичне легке поверхневе покашлювання, температура тіла 36,7-36,8, зрідка – 37,0-37,2 градуси. Ці симптоми дуже схожі на прояви грипу, ГРЗ, пневмонії. Відчуття тиску в правій легені вказує на те, що її клітини не виконують своєї функції газообміну крові, адже селезінка не видалила з неї відпрацьованих і деформованих еритроцитів.

Від цього моменту цього періоду починається активна фаза захворювання: симптоми ураження правої легені дублюються лівою легенею, кашель посилюється, проявляється гостра легенева недостатність, задуха, температура почасти сягає 40 градусів і вище. Серцева аритмія й відчуття ознобу часто супроводжуються хвилеподібними судомами тіла, різким болем у правому підребер’ї, людина втрачає свідомість. Падає кількість еритроцитів і лейкоцитів у крові, прискорюється ШОЕ. Саме лейкопенією супроводжується «свинячий» грип. Прийом препаратів на зразок сульфаніламідних, а також бутадіон, реоперин, амідопірин тощо тільки погіршують ситуацію. Розміри печінки та жовчного міхура збільшуються. Нирки дають збій, організм обезводнюється. Порушується робота товстої кишки. Заключні симптоми, що вказують на початок незворотного  наближення смерті, – не сприйняття організмом їжі, блювота, різкі болі в черевній порожнині, сильна діарея з великою кількістю кров’яних виділень. Показники еритроцитів та лейкоцитів понижуються до нульових позначок,

Ані традиційне медикаментозне лікування, ані оперативне втручання, ані штучна вентиляція легенів лікувального ефекту не дають. Хворий впадає в коматозний стан, далі – летальний кінець.

Якщо ви відчули, що захворіли й симптоми схожі на ознаки вірусу грипу Н1N1, не займайтеся самолікуванням, не списуйте ці симптоми на застуду чи гостре респіраторне захворювання: відразу звертайтеся за допомогою до лікарів.

Крім того, в діагностуванні та лікуванні вам допоможуть народні цілителі, застосувавши біоенергоінформтерапію та природні засоби.

Гаврііл ШУРПІН, народний цілитель, член вченої ради Української академії цілительства, директор Чернівецької філії «Витоки» УАЦ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *