Гороскоп на тиждень

Овен

Не будуйте занадто далеких планів. Думайте про завтрашній день і не випускайте з уваги навіть незначні деталі. Зверніть особливу увагу на знайомого-Діву, він принесе вам чимало емоційних переживань. Тиждень вдалий і з матеріальної точки зору.

Телець

Будьте обережними і розважливими у справах – саме ці якості допоможуть з успіхом вийти переможцем зі спірної ситуації. Цей період може принести кардинальні зміни в особистому житті – від зустрічі з новою любов’ю до заручин.

Близнюки

Почуватимете себе відмінно, але не переоцінюйте можливості свого організму. Проте не нехтуйте повноцінним сном. Сприятливий час для Близнюків, які займаються інтелектуальною працею. Переговори, в яких буде брати участь жінка-Терези, пройдуть блискуче.

Рак

Зірки радять встановити баланс між особистим і професійним життям, інакше не уникнути розбіжностей з колегами. Ваш будинок користується популярністю у друзів і родичів – одні гості будуть змінюватися іншими. Відмінний період для оновлення гардеробу.

Лев

Захопленість професійними справами може призвести до охолодження сімейних стосунків. Намагайтеся бути поблажливішими до рідних і близьких. В останні дні місяця велика ймовірність завершити важливі справи або отримати відповідь потрібне питання.

 

Діва

Зверніть увагу на давно знайомого Тельця. Романтичні стосунки, що виникнуть цього тижня, здатні не тільки перетворити ваше життя, але і принести в неї стабільність. Зірки радять набратися терпимості і в жодному разі не йти на конфлікт.

Терези

Якщо ви хочете досягти бажаного результату в своїй професії, будьте готові до низки випробувань і навіть ризику. Наполегливість, зібраність і дипломатичність будуть вашими головними союзниками. Сприятливий час для детального обдумування майбутньої відпустки.

Скорпіон

Ймовірна захоплююча подорож і маса приємних вражень, пов’язаних з другом-Водолієм. Робочі проекти викличуть у вас азарт звершень і бажання продемонструвати високий клас. Будете заохочені керівництвом за результат. Не виключена доленосна зустріч.

Стрілець

Ймовірно, загостряться проблеми, які ви бажали не помічати. І якщо самому з ними не впоратися, шукайте допомоги у старого знайомого-Рака. У кар’єрі зможете домогтися просування власних проектів і навіть переконати інвесторів у збільшенні фінансування.

Козеріг

Досить щільний на події тиждень, який завершиться підписанням важливого контракту або просуванням кар’єрними сходами. З обережністю поставтеся до віртуальних знайомств. Не виключено, що вас намагаються розіграти. Знайомий-Овен принесе хорошу звістку.

Водолій

Не бійтеся озвучувати керівництву навіть найсміливіші думки. Велика ймовірність, що вашим задумам дадуть «зелене світло». Спільна робота з колегами буде насиченою та цікавою, а тому не виключений перехід з робочої на дружню хвилю.

Риби

У вирішенні ділових питань не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Фінансові моменти краще врегулювати за допомогою колеги-Стрільця. Зірки рекомендують урізноманітнити стосунки з коханою людиною заміським відпочинком і активними розвагами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *