Приєднайтесь до автопробігу “Молодь єднає Україну”!

avtoprobig-cernivtsy-2010

20 серпня у всіх регіонах України відбудеться автопробіг “Молодь єднає Україну”. Подія проводиться з метою залучення уваги молоді до проведення державних свят і Дня незалежності України.

Цікаво, що автопробіг стартує одночасно в 12:00 в усіх регіонах України. Збір учасників в Чернівцях проходитиме з 11:00 до 11:30 на Соборній площі.

Компанія “Автоплаза” вирішила підтримати автопробіг та приєднатися до нього новими популярними автомобілями Renault Logan, Fluence, Duster та Koleos. Крім того, також будуть ралійний Logan та Logan “Автопатруль 103.2”.

Маршрут автопробігу :

Соборна площа – вул. Червоноармійська – вул. Комарова – вул. Стасюка – Проспект Незалежності – вул. Головна – об’їзна дорога – вул. Руська – вул. Московської Олімпіади – вул. Калинівська – вул. Хотинська – вул. Головна – Центральна площа – Театральна площа – вул. Івана Франка – Соборна площа (фініш).

Запрошуються всі бажаючі взяти участь в першому в цьому році молодіжному автопробізі, який організовують Управління у справах сім’ї, молоді та спорту й автомобільний клуб “Буковина”!

Програма:

11:00 – 11:30 – прибуття учасників, реєстрація;

11:30 – 11:45 – проведення інструктажу учасників автопробігу;

11:45 – 12:00 – привітання учасників, інформація про автопробіг;

12:00 – старт автопробігу, м. Чернівці, Соборна площа;

14:00 – фініш автопробігу, м. Чернівці, Соборна площа.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *