Гороскоп на тиждень

Овен

Цього тижня ви серйозно налаштовані на успіх. Роботи буде чимало, та фінанси порадують вас. Намагайтеся не перевтомлюватися, знаходьте час на відпочинок. Особливо це стосується тих, хто працює в індустрії розваг і у сфері реклами.

Телець

Стримуйте свої амбіції й прислухайтеся до мудрих порад оточення. Ви зможете здолати труднощі й досягти гарних результатів. Не вимагайте від життя всього й одразу. Вам потрібне терпіння.

Близнюки

На початку тижня ви можете переоцінити свої сили, тож уникайте участі в серйозних заходах. Вам слідо проявляти ініціативу й здобувати новий досвід. Варто взяти турботу про домочадців на себе, адже навряд чи хтось зможе зробити це краще за вас.

Рак

Наразі вам варто приділити увагу власному здоров’ю, надто травному тракту. Не перевтомлюйтеся, тиждень варто провести у спокої та гармонії. Візьміться до благоустрою оселі. Завдяки невеличким придбанням, ваше житло стане затишнішим і комфортнішим.

Лев

Левам цього тижня не варто реагувати на вимоги начальства надто емоційно, побережіть свої нерви. На початку тижня спробуйте втілити в життя ваше найпотаємніше бажання. Зірки нині прихильні до вас.

Діва

Вам доведеться наполегливо боротися, та ви будете дуже невпевненими у власних силах. Постарайтеся знайти підтримку, де тільки можна. Вихідні будуть гарним періодом не тільки для руйнування старого, а й для створення нового.

Терези

Терезам цього тижня варто довіряти власній інтуїції. Кажіть те, що думаєте. Наприкінці тижня варто переглянути свою систему цінностей: надмірне прагнення кар’єрного росту може завдати шкоди стосункам із близькими.

Скорпіон

Здатність до філософських роздумів та реалістичних висновків дозволить Скорпіонам у цей період вибрати вірний напрямок у роботі. У вівторок варто звернути увагу на поради оточення. Кінець тижня буде конфліктним, тож будьте обачними, не провокуйте людей.

Стрілець

Початок тижня буде вдалим для різноманітних починань, та не забувайте контролювати власні емоції. Кінець тижня принесе новий приплив енергії і творчий підйом. Діти можуть трохи спантеличити вас своїми творчими пошуками.

Козеріг

У першій половині тижня зірки радять забути про розваги і зосередитися на вирішенні матеріальних питань. Невгамовна енергія Козерогів дивуватиме оточення весь тиждень. Будьте чемними та уважними. Вірте в себе та в те, що ви робите. Вихідні проведіть із сім’єю.

Водолій

Цього тижня Водоліям не завадить підсумувати те, що вже зроблене. Не діліться сокровенним із сторонніми: одні не зрозуміють, а інші позаздрять. Чим спокійніше пройде цей тиждень, тим цікавішими будуть для вас вихідні.

Риби

Не пропустіть шанс поліпшити на цьому тижні стосунки з близькими. Злагода й тиша в сім’ї не завадять вам. Для цього більше довіряйте людям і радійте життю. Ставтеся до себе критично, але не зверхньо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *