Конверти з видами Чернівців до 600-річчя

Конверти з видами Чернівців до 600-річчя

Конверти з видами Чернівців до 600-річчя міста випустила «Укрпошта». Відкриває серію конверт із зображенням Ратуші. На інших зображено дерев’яну церву Св. Миколая та єзуїтський костьол «Серце Ісуса». До 600-річчя Чернівців буде випущено також серію поштових марок та листівок.

У 2007 році на Буковині позбавлено батьківських прав 117 осі

У 2007 році на Буковині позбавлено батьківських прав 117 осіб. Головні причини – любов до оковитої батьків та виїзд на заробітки. Загалом на Буковині є 670 сімей, де батьки неспроможні утримувати та виховувати власних дітей.

Іван Гешко та Тетяна Дорохова вирушать до олімпійського Пекіна

Іван Гешко та Тетяна Дорохова вирушать до олімпійського Пекіна. Кандидатами до збірної є ще 4 легкоатлета та 2 лучника з Буковини. Якщо Україна отримає олімпійську ліцензію у велоспорті, до Пекіна зможе вирушити і хтось із новоселицьких велосипедистів, які є лідерами в державі.

На озеленення Чернівців виділили 4,1 млн. грн

На озеленення Чернівців виділили 4,1 млн. грн. для висадження 300 тис. штук квітів, сотень дерев, оновлення клумб. На в’їздах до міста вже висадили понад 7 тис. трояндових кущів,163 ялини та 18 верб. Для вул. О.Кобилянської придбали сто 8-річних кулястих кленів. На Театральній площі квітами висадять надпис «Чернівцям – 600», на площі Турецької криниці облаштують квітковий годинник. Сквер на Соборній площі задекорують альпійськими гірками.

В центрі міста мешканцям запропонують прикрасити балкони та фасади вазонами. Тим, хто не зможе придбати за гроші, квіти роздаватимуть безплатно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *