Український фільм оцінила Лондонська кіноакадемія

Дебютний проект Катерини Горностай повнометражного ігрового фільму «Стоп-Земля» під час Міжнародного фестивалю «Нові горизонти» у Польщі отримав відзнаку Лондонської кіноакадемії, повідомляє Держкіно. Нагорода передбачає також консультації щодо сценарію майбутнього фільму. Спеціальним «сценарним» ментором проекту став Девід Поп – сценарист та викладач Лондонської кіноакадемії, директор продакшн-компанії Advance Films. Девід є також постійним модератором «The Rotterdam Lab».

«New Horizons Studio+», освітня майстерня з розвитку та промоції фільмів для польських і закордонних кінопроектів, працювала від 27 до 31 липня. У ній брали участь молоді режисери та продюсери з Румунії, Великої Британії, Австрії, Данії та Польщі.

Раніше цей проект Катерини Горностай уже отримав нагороди копродукційного ринку «Connecting Cottbus» у Німеччині. Крім того, його назвали одним із найкращих в індустріальній секції Одеського міжнародного кінофестивалю 2017-го року.

«Стоп-Земля» розповідає про перший чуттєвий досвід підлітків. Це історія 16-річної дівчини та її друзів у найтривожніші для них моменти дорослішання. Сценарій фільму написала сама режисерка Катерина Горностай. Це авторський фільм для широкої глядацької аудиторії підлітків і дорослих, які прагнуть, щоби їх зрозуміли.

Початок зйомок кінокартини запланований на зиму 2019-го року в Україні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *