У Чернівцях ожили тіні

 

«TEULIS» – фіналіст найбільших талант-шоу Європи. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Чехії, Туреччині, Польщі. А нещодавно повернувся з Японії, де 35 тис. глядачів аплодували його акторам стоячи. І не дивно, що чернівчани очікували багато від цього дійства.

Розпочався виступ театру на «легких» нотах. За допомоги тіней і висококласної акробатики на ширму проектувалися музичні інструменти, транспортні засоби, тварини та багато чого іншого. Все це разом створювало неповторні номери, присвячені, наприклад, коханню чи музиці. «Хвилиною сміху» став жартівливий номер про страуса, якому захотілося до шоу-бізнесу.

Проте, що ближче до кінця, то серйозніший підтекст несли сценки. Майже кожний номер розповідав про Україну та війну. А ще за допомоги тих же тіней актори показали найвизначніші пам’ятники Києва, у тому числі – Володимиру Великому та засновникам міста. Крім цього, тінями вдалося «проявити» навіть Києво-Печерську лавру. Глядачам був також представлений номер, присвячений українським звичаям, зокрема святу Івана Купала. Таким чином «TEULIS» намагається привернути увагу до проблем в Україні.

Проводжали акторів зі сцени гучними оплесками і, не відстаючи від японців, стоячи.

Аліна ВАВРИНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *