Співочий «секонд хенд» для Росії

Вже традиційно Росію на музичних конкурсах представлятимуть українські виконавці, які не пройшли відбір від України. Цього разу це «Нова хвиля» в Юрмалі та гурт «Пара нормальних», котрий минулої суботи дав концерт у Чернівцях.

На прес-конференції в Чернівцях обидва «нормальні» заявили, що, мовляв, виступаючи від Росії вони зроблять собі гарний промоушен. Це допоможе їм стати популярними не лише в Україні, але й в Росії та інших країнах СНД. Але через кілька хвилин Ваня та Аня (так звати «нормальних») заперечили собі ж, погодившись з тим, що вони й на Україні ще не надто популярні. Підтвердила це невелика кількість прихильників творчості гурту на їхньому виступі у Чернівцях.

Окрім виправдовувань за майбутній виступ на «Новій хвилі» під егідою наших сусідів, спілкуючись у Чернівцях з журналістами, «паранормальні» розповідали й про свій жорсткий контракт з продюсером, ім’я якого залишилося таємницею. Наприклад, Вані та Ані за умовами контракту не можна мати близькі стосунки між собою.

А Ваню, який до речі працює ведучим на музичному телеканалі М1, найбільше бентежить те, що йому заборонено змінювати сексуальну орієнтацію та приймати наркотики. Коли ж співакам закортить випити, то вони мають повідомити про це своє керівництво.

Коли повернутися до виступу українських виконавців за Росію на пісенних конкурсах, то спадає на думку така ідея: може обмінюватимемо наших співаків на російський газ?!

Любов ПЛАХІНА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *