«Сад моєї душі»

Валерій МИХАЙЛЕНКО (зліва) передає картини Сергію КАРМАЛЮКУ
Валерій МИХАЙЛЕНКО (зліва) передає картини Сергію КАРМАЛЮКУ

Так називається виставка робіт учнів студії «Арт-дизайн» Олени Михайленко, яку презентували у Буковинській державній фінансовій академії

Це вже третій спільний проект студії та навчального закладу. Молоді художники поділилися з відвідувачами своїми почуттями, емоціями, думками, втіленими за допомоги фарб і пензля.

– Цьогоріч студії виповнюється 10 років, – каже Валерій МИХАЙЛЕНКО, організатор виставки. – Серед її вихованців – як уже відомі молоді художники, які виставляються за кордоном, так і зовсім юні початківці. Їх об’єднує любов до мистецтва, прагнення віднайти і відобразити на папері свій неповторний внутрішній світ.

– Фінансова академія не могла залишитися осторонь цього проекту, – приєднується Сергій КАРМАЛЮК, проректор БДФА з виховної роботи. – Ми створюємо власну мистецьку галерею, де можна буде побачити роботи талановитих студентів.

Щось подібне в Україні є лише у Києво-Могилянській академії. Ось і сьогодні учасники виставки подарували 2 картини для виставкового залу академії. Сподіваємося, з часом наш маленький «Ермітаж» складе достойну конкуренцію престижним галереям України.

Лєра ЯСНИЦЬКА, «Версії

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *