Дрібничка, а так приємно!

Найбільшу радість жінці приносить не сукня, а аксесуари до неї! Погодьтеся, вони бувають дуже при нагоді завдяки власній здатності трансформуватися, поєднуватися, змінюватися залежно від основного одягу. Що й казати про шарфи, хустки, ремені, які раптом перетворюються на ремені, паски або й кольє! Розповідаємо про «гарячі» тренди-2009.

Буяння кольорів. Основні тони – золотий, бежевий, карамельний. Металевий блиск виглядає сліпучо у променях весняного сонця. Кораловий, рожевий, фіолетовий, червоний, помаранчевий, аквамариновий, блакитний та зелений – різнобарв’я прийдешнього літа.

З чого робиться краса? Лакована шкіра та кольоровий металевий відблиск. Популярне срібло навесні зміниться на золотий виклик! Золоті босоніжки – must-have будь-якої модниці. Іх носять будь з чим: з джинсами, офісним костюмом, вечірньою сукнею. Девіз: Розкіш – щодня!

Художня творчість. Техніка фарбування «деграде» затримається ще на сезон. Тепер у моді не лише тканини з напливами кольору, але й аксесуари, які виглядають так, ніби їх забризкали фарбою. Чудове рішення – шарфи або хустки, розмальовані вручну: кожна жінка може впоратися з цим самотужки. Ви можете надати нове життя туфлям або босоніжкам, розмалювавши їх золотими квітами.

Сумка. Відтепер не доведеться тягати величезні торби: в моду входять жіночні сумочки, середні та невеличкі. Неодмінно поповніть колекцію класичною білою чи лакованою з геометричним малюнком.

Взуття. Актуальні прикмети цієї весни – широкі, стійкі підбори, округлі носки і перетинка на підйомі. У такому взутті вчіться танцювати чарльстон, він знову входить у моду. На повсякдення – гладіаторські сандалі та напівчеревики з відкритими пальцями.

Етно-Африка. Широкий діапазон у нинішній моді займають аксесуари, розписані під жирафів, зебр та рептилій.

Море кличе! Морська тематика – коміри-гюйси, смужки на майках, ланцюги, штурвали та якорі – упевнено лідирує в малюнках на тканинах і в біжу.
Рукавички. Візьміть на озброєння найгарнішу зброю для зваби – мереживо на пальчиках.

Довга панчоха. Доки весна роздумує, встигніть покрасуватися в оригінальних колготках та панчохах. Кольори, текстура та принти – різноманітні. Особливий шик: чорні колготки та біла мереживна сукня з білими черевичками чи босоніжками.

Яскраві колготки чудово комбінуються з однотонним взуттям, наприклад, з балетками. Колготки та черевички з узором компонуються в одній кольоровій гамі. Актуальне поєднання – колготки та черевички з відкритим носком.

Намиста. Дизайнери пропонують геометричні форми, екзотичні та етнічні витвори, різнобарв’я. До літніх суконь надайте перевагу пластику, але фарбованому в золотаві відтінки. Розкоші вашому ретро-типу додасть довга нитка перлів. До того ж біжу цілком замінні на стрази та метал в оформленні суконь.

Сережки. Великі, з підвісками, навіть у кілька ярусів, надають вашому образу богемного шику, від них неможливо відмовитися.

Каблучки. Великий камінь у формі квітки або ж кілька бусин чудово виглядають на тлі легких весняних чи літніх суконь.

Браслети. Уявіть собі, їх носять тепер не лише на зап’ястку, а в будь-якому місці руки, або просто на плечі. Форми різноманітні, від найпростіших кілець до складних та масивних.

Годинники. Великі, майже як чоловічі, але з яскравими жіночними деталями – найкраща прикраса для тендітної жіночої ручки.

Ремені. Доповніть темну сукню білим ременем із золотою застібкою. Можна використати й шкіру золотого кольору. Такий пасок може не застібатися, а просто зав’язуватися. Ремінь підкреслить талію або відтягне від неї увагу. Усе залежить від розташування. І вашої особистої творчості!

Модниці, агов! Літо прийде швидше, ніж ви думаєте!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *