У Чернівцях здійснено невдалу спробу збройного пограбування банку

Сьогодні, 12 лютого,  о 14 годині 28 хвилин на пульт Відділу державної охорони при УМВС надійшов сигнал «Тривога» з відділення № 1 банку «Фортуна» розташованого в центральній частині міста на Театральній площі, 6.

Як встановили правоохоронці до приміщення філії банку зайшов невідомий чоловік і підійшовши до каси, почав вимагати гроші, погрожуючи пістолетом. Касир в паніці змогла вирватися і вибігти з приміщення каси, після чого працівник банку, який перебував поруч, намагався зателефонувати до правоохоронців. В цей час грабіжник приставивши до його голови пістолет, пригрозив цього не робити.

Потерпілий 25-річний Леонід Гуцан каже, що – «після того як я поставив слухавку, нападник вистрелив у віконце каси, потім почав стріляти в мене. Три кулі влучили мені в область грудної клітини ще одна в ногу. Через декілька секунд я заламав його біля каси, вибив з руки пістолет положив на підлогу, далі почав кликати на допомогу. Коли грабіжник лежав на підлозі, просив мене щоб я його відпустив».

Буквально за дві хвилини до місця виклику прибув наряд ВДСО, який затримав тридцятирічного чернівчанина

З часом стало відомо, що затриманий уродженець Рівненської області, ще в 1994 році притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Чотири постріли були здійснені нападником з револьвера системи «Флобер» калібру 4 мм, пневматичної дії. Затриманого передано в Шевченківський райвідділ міліції. Потерпілому надали медичну допомоги на місці без госпіталізації.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС  України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *