Ціни на проїзд таки збільшаться

Із першого серпня тариф на проїзд у тролейбусі становитиме 1,25 грн, у великих автобусах, які курсують маршрутом № 26, – 1,75 грн, у всіх інших маршрутках – 2,50 грн.

– Ще у травні місяці ми зіткнулися з проблемою підняття тарифів, – говорить секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Але ж ми розуміємо, що це питання завжди викликає гостру дискусію серед людей. У перевізників був певний запас міцності, і ми сподівалися, що існуючий тариф зможемо утримувати ще певний час. Однак зараз через зростання цін на пальне, подорожчання запчастин підняття цін на проїзд – це вже жорстка необхідність.
Водночас п. Михайлішин зауважив, що разом із зростанням цін повинні покращитися умови для пасажирів.

– Я звертаюся до перевізників і нагадую, що коли пасажир платить гроші, то він повинен їхати з комфортом. Водій не повинен палити за кермом, розмовляти по телефону і грубити пасажирам. Салон має бути чистим. Не можна виїжджати без аптечки і вогнегасника. Ми будемо суворо стежити за цим і карати перевізників за недотримання таких вимог.

Перевізники заявили, що якщо ціни на проїзд не піднімуться, то вже за кілька тижнів тролейбуси та автобуси не вийдуть на маршрути.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *