Антиконституційний законопроєкт 4142 проштовхують до другого читання у Верховній Раді: чим це загрожує

 

Законопроєкт 4142, який Верховна Рада вже ухвалила в першому читанні, має назву «Про систему громадського здоров’я». Насправді він зовсім не про громадське здоров’я, а передбачає заборону всіх форм освіти для невакцинованих дітей і надає медичним бюрократам можливість вводити обов’язкову вакцинацію.

 

Але на сьогодні де-юре вакцинація є добровільною, про що йдеться у резолюції ПАРЄ.

Законопроект № 4142 є плодом “слуги народу” Радуцького та “голоса Сороса” Стефанишиної. Ним передбачається позбавлення будь-яких форм освіти дітей, що не зробили бодай однієї ін’єкції, які некомпетентні та корумповані бюрократи за відкати жадібних до бюджетних грошей фарм-компаній постійно додають до так званого МОЗ-календаря вакцинацій.

Законопроект № 4142 також передбачає створення на місцях санепідстанцій з майже необмеженими повноваженнями примушувати до вакцинації та інших медичних та псевдо-медичних процедур дітей та дорослих, закривати бізнеси та конфісковувати майно під виглядом турботи за здоров’ям населення, щоб зупинити інфекцію.

Як відзначає відомий журналіст і громадський діяч Сергій Дібров, фахівці-медики склали рецензію на законопроєкт №4142. 

Висновок: «Законопроєкт не підлягає подальшому доопрацюванню та має бути якнайшвидше знятий з розгляду шляхом його відкликання авторами. В разі прийняття Верховною Радою законопроєкту в цілому рекомендоване застосування права вето Президентом України».

Але законопроєкт 4142 вперто проштовхують. За чутками, небезкоштовно. Головною метою проєкт 4142 є влаштування «презумпції згоди на щеплення».

Що це означає? Зараз для того, щоб зробити людині щеплення, лікар повинен проінформувати її про хворобу, про вакцину, про можливі наслідки від щеплення і можливі наслідки відмови від щеплення. Після цього людина має розписатися про те, що вона згодна, і лише після цього отримує щеплення. Щодо дітей таку згоду надають їхні батьки.

У разі ухвалення законопроєкту 4142 всього цього не буде потрібно. Жодних підписів, жодних документів, що підтверджують наявність згоди пацієнта. На думку Діброва, це є злочин, тому що, по-перше, «презумпція згоди» є порушенням міжнародних конвенцій в галузі прав людини. По-друге, «презумпція згоди» суперечить чинному українському законодавству.

Але найстрашнішим є те, що скасування документа «згода» і теоретична можливість проведення щеплень без інформування батьків є прямою загрозою для здоров’я і життя дітей.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що законопроект 4142 є небезпечним, що він націлений на дітей, яких хочуть віддати на поталу бігфармі, а також торкнеться кожного з нас. Тож треба виступати проти нього усіма можливими способами.

 

Олена Каганець, ar25.org, «народний оглядач» – портал стратегічних новин, світоглядний орган середнього класу

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *