Італійці, латвійці та французи за 10,8 млн євро беруться модернізувати систему теплопостачання в Чернівцях

Минулого тижня відбувся тендер на поставку та встановлення теплопунктів, заміну тепломереж, реконструкцію та модернізацію великих котелень. Загальна вартість тендерних пропозицій становить 10 млн 799 тис. євро. Участь у тендері беруть італійська, французька, болгарська, фінська, латвійська, чеська та українська компанії. 

Модернізація теплопостачання дозволить регулювати подачу тепла, залежно від  температури повітря, рівня  енергоефективності будівлі, індивідуальних потреб кожного будинку, зменшить втрати теплоносія та кількість аварійних ситуацій на теплотрасах, повідомив на брифінгу  міський голова Олексій Каспрук.

Як поінформував директор «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук, найнижчі ціни за трьома лотами тендеру запропонували італійська, латвійська  та французька компанії. Міжнародний тендер проводиться за правилами  ЄБРР. Наразі триває  оцінка тендерних пропозицій з метою визначення переможців та укладання  договорів на виконання робіт, які будуть розпочаті вже цього року.

 Довідково. Модернізація централізованого опалення у Чернівцях здійснюватиметься за кредитні та грантові кошти. 7 млн. євро – за рахунок ресурсів ЄБРР та 3 млн. євро

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *