Як у Чернівцях народилася Школа мрії

Територія позитиву

Креативна й по-доброму неспокійна постійна авторка «Версій», вчителька інформатики 2-ї гімназії, учасниця багатьох космічних проєктів для виховання та освіти учнівської молоді, керівниця гуртка «Байт» Чернівецького ОЦНТТУМ Тетяна Спориніна просто не могла залишатися бездіяльною під час спільної для всього світу біди, яка разом з  іншими накрила і нас, українців. Багато років пропрацювавши в школі, Тетяна Тадеївна добре знає, як важливо отримувати освіту, розвиватися розумово, духовно й фізично саме в юні роки, як важливо не втрачати часу на цьому шляху.

«Школа моєї мрії», Олена Афанасьєва

І вона придумала проєкт віртуальної галереї «Школа моєї мрії», беручи участь у якому, діти не марнуватимуть часу в карантині, а розвиватимуть свої навички творення розумового й духовного, різні вміння від малювання й написання віршів до збирання композицій з конструктора «ЛЕГО». І Тетяна Спориніна звернулася до школярів, запропонувавши їм створити віртуальну комп’ютерну галерею на тему «Школа моєї мрії». Найкращі малюнки будуть відзначені видавництвом «Ранок» (Харків), а кожний учасник отримає сертифікат учасника Всеукраїнського проєкту, бо гарна ідея знайшла гідних прихильників і партнерів. Таким чином ідея набула статусу Всеукраїнського телекомунікаційного проєкту «Школа моєї мрії», партнерами якого стали видавництво «Ранок» в особі  Марини Корнієнко, головної редакторки  відділу «Навчальна література» (м. Харків) та чернівецька обласна газета «Версії».
Проєкт працює в рамках Віртуальної школи Ранок.
Файли з малюнками, виконані в графічному редакторі, або фото/скани малюнків олівцями чи фарбами, або фото композицій з конструктора «ЛЕГО», які розкривають ідею проєкту, чекаємо за адресою: dream.school.ua.2020@gmail.com

Перші отримані роботи кількох жанрів уже зайняли своє місце у галереї.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Як у Чернівцях народилася Школа мрії”