Всеукраїнський проєкт «Школа моєї мрії»: визначено переможців

В ефірі Віртуальної школи «Ранок» 22 травня координаторка Всеукраїнського телекомунікаційного проєкту «Школа моєї мрії. Віртуальна галерея» Тетяна СПОРИНІНА – вчителька Чернівецької гімназії №2, керівниця гуртка «Байт» ОЦ НТТУМ і постійна авторка газети «Версії» – оголосила про завершення проєкту, який тривав від 3 квітня до 22 травня. Його здійснено за підтримки Видавництва «Ранок» (Харків), Благодійного фонду «Ранок-Україна», чернівецької газети «Версії», комп’ютерного клубу «Біт» Чернівецької гімназії №2.

У проєкті взяли участь учні з 22 областей України: 195 робіт надіслали учасники до віртуальної Галереї, гідно представивши всі чотири оголошені номінації. Трохи цікавої статистики: 7 учасників – це випускники і вчителі, Сміливішими виявилися хлопці – їх взяло участь 102. Дівчат серед учасників 83. До номінації «Комп’ютерна графіка» надіслано 58 робіт, до «Поетичної сторінки» – 17. Найбільше робіт – 80 – надіслано до номінації «Образотворче мистецтво». 39-ма роботами представлене Lego-конструювання.

Наталія Кабак, художниця: «Сміливо втілюйте свої мрії та фантазії! Проєкт «Школа моєї мрії» – не лише віртуальна галерея, це можливість поспілкуватися нам в ці карантинні будні, обмінятися думками, поділитися своїми бажаннями та баченням нової школи. Це оцінка того, що ми можемо зробити для покращення місця, де проходить значна частина нашого життя, а деякі задуми можна втілити вже і зараз».
Денис Кондрюк, керівник гуртка «Основи робототехніки»: «Не можу стримати емоції від переглянутих проєктів! Я дуже вражений роботами, тим, які всебічно розвинуті діти живуть і творять в нашій країні, адже представлені і художні твори, і поетичні, і навіть цілі інженерні конструкції із конструкторів. Приємно бачити, що долучилися всі вікові категорії – від першачків, які ще тільки пробують свої сили на публіку, до випускників, які вже мають свої, чітко сформовані світоглядні позиції».
Вікторія Угорська, архітекторка, Чернівці: «Унікальні, абсолютно позитивні та сонячно-яскраві – те, що спадає на думку, коли переглядаєш роботи у віртуальній галереї. Надіслані роботи – це безумовно про вдячність вчителям, які щодня допомагають здобувати нові знання, про радість зустрічей з друзями, про сподівання повернутися у класи й, звісно, про мрії».
Олена Афанасьєва, вебдизайнерка: «За час існування проєкту віртуальна галерея зібрала роботи учасників різного віку з багатьох міст та сіл України. Роботи ці дуже різні, та є риси, що їх об’єднують: учні прагнуть отримати нові знання, навички, змінити зовнішній вигляд своїх шкіл, але вони цінують і те, що вже мають: люблячих професійних учителів та дружний шкільний колектив».
Віктор Круглов, директор видавництва «Ранок», наостанок зазначив: «Роботи у Галереї унікальні та різні. І є спільне, дуже важливе, що нас всіх об’єднує: це творчість, прагнення до знань, пізнання, повага одне до одного і велике бажання зробити світ кращим! Вітаю всіх учасників! Всі ми сьогодні – переможці! І дякую команді проєкту за чудову роботу!».

ОТОЖ – ПЕРЕМОЖЦІ:
Комп’ютерна графіка:

Компютерна графіка. Алієва Назрін, учениця 6 класу ЗОШ №58, м.Харків

Алієва Назрін, 6 кл. ЗОШ №58, Харків – диплом лауреата; Залогін Олексій, 11 кл. ЗОШ № 4, Мелітополь – диплом лауреата; Зайцева Софія, 7 кл. Центральний міський ліцей, Кривий Ріг – диплом лауреата; Афіян Олександр, 11 кл. ЗОШ № 4, Мелітополь – диплом лауреата; Артемова Ксенія, 6 кл. ЗОШ №58, Харків – диплом І ступеня; Доля Вікторія, 7 кл. ЗЗСО, Вашківці Чернівецької області – диплом І ступеня.

Поетична сторінка:
Павлюк Андрій, учень 7 класу ЗОШ №30, Чернівці – диплом лауреата; Куценко Аліна, 7 кл. ЗОШ № 1, Станиця Луганська – диплом І ступеня.

Образотворче мистецтво:

Образотворче мистецтво. Малоок Артем, учень 6 класу, Палац дітей та юнацтва, Гурток «Веселий пензлик», м. Ізмаїл

Малоок Артем, 6 кл., Палац дітейта юнацтва, Ізмаїл – диплом лауреата; Рудомьотова Анна, 9 кл., Палац дітей та юнацтва, Ізмаїл, – диплом І ступеня; Асланян Сусанна, 8 кл., школа №9, Ізмаїл – диплом І ступеня; Хорт Володимир, 9 кл., Навчально-виховне об’єднання №113, Дніпро – диплом І ступеня; Мельничук Дар’я, 5 кл., гімназія №4,Чернівці – диплом І ступеня; Спельник Анна, 4 кл., Березівський ЦДЮТ, Одеська область – диплом І ступеня; Шпакова Даша, 7 кл., Навчально-виховне об’єднання №113, Дніпро – диплом І ступеня; Теркун Данило, 9 кл., Навчально-виховне об’єднання №113, Дніпро – диплом І ступеня; Варіна Софія, 1 кл., НВК №16, Мелітополь – диплом І ступеня; Лисак Владислав, 4 кл., гімназія №2, Чернівці – диплом І ступеня.

Lego-конструювання:

Лего. Зюлковський Олександр, учень 6 класу ЗОШ №1, м. Чернівці

Зюлковський Олександр, 6 кл. ЗОШ №1, Чернівці – диплом лауреата; Романченко Данило, 2 кл., Ніжинська станція юних техніків – диплом лауреата; Лихолетов Платон, 1 кл., ліцей № 8 імені Василя Стуса, Краматорськ – диплом І ступеня; Рєпалов Денис, 1 кл., ліцей № 8 імені Василя Стуса, Краматорськ – диплом І ступеня; Шлєєв Ростислав, 1 кл., Науковий ліцей, Кропивницький – диплом І ступеня.

Усі роботи учасників проєкту можна переглянути на сайті “Версій”.
А весь список учасників і їх нагороди можна переглянути за посиланням – ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ «ШКОЛА МОЄЇ МРІЇ»!

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 коментарів “Всеукраїнський проєкт «Школа моєї мрії»: визначено переможців”