“Вперед і вгору” таборували цього року буковинські “пластуни”

З 29 червня по 10 липня Буковинські пластуни провели табір для дітей «Вперед і Вгору». Про це повідомляє прес-служба Пласту.
04
Вже декілька років поспіль буковинські пластуни проводять літні табори для дітей, цього року табір відбувся у смт. Берегомет Вижницького району Чернівецької області на території національного природного парку «Вижницький».
Програма табору включала різноманітні бесіди, ігри, спортивні та інтелектуальні змагання. Дні були насичені спілкуванням з однолітками, забавами на свіжому повітрі, а вечори – гучними співами та дружньою атмосферою на традиційних пластових ватрах.
02
Під час табору юні скаути мали змогу поринути у чар пластування та познайомитися з етнографічними традиціями Гуцульщини. Проведення показового весільного обряду дало кожному учаснику відчути колорит українських звичаїв та долучитися до його відтворення. Незабутнім спогадом є Купальська ватра, до і під час якої діти плели вінки, співали народних пісень та стрибали через багаття.
01
Також пластуни вчилися практичним навичкам на гутірках (семінарах) з самозарадності, виживання в лісі, зокрема з картографії, надання першої медичної допомоги, природознавства, піонірки.
Пластуни дякують всім, хто долучився до табору, за активність, гарний настрій та незабутні враження, що залишаться надовго!
07
Окрема подяка за підтримку та співпрацю у проведенні табору дирекції НПП «Вижницький», ТОВ «Рома», магазину «Gorgany», ТОВ «Олбі-Рос Корона».
09
08
06
05
03

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *