Військові спеціальності стають престижними на Буковині

Майже 5000 випускників Чернівецької області на 10-денних польових навчаннях на практиці спробували, що таке військова служба і навіть остаточно утвердилися у виборі майбутньої військової професії. Тут вони дізнались і про особливості нинішньої вступної кампанії до військових навчальних закладів.

Навчання у вищих військових начальних закладах та військових коледжах сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів є безкоштовним і триває від двох з половиною до п’яти з половиною років. Воно дає можливість отримати сучасні престижні спеціальності рівня «бакалавр» і «магістр», актуальні й у цивільному житті. Випускникам видається диплом державного та європейського зразка, за яким можна працювати й у цивільній професії. Під час навчання студентам виплачується щомісячне грошове забезпечення, надаються відпустки, вони забезпечуються житлом, речовим майном, харчуванням і медичними послугами, а по завершенню навчання їм гарантоване стовідсоткове працевлаштування.

Інформацію щодо умов вступу до військових вишів та їх перелік можна отримати в Чернівецькому облвійськкоматі за адресою: вул. О.Кобилянської, 32, та в комісаріатах за місцем проживання. А також зателефонувавши за номерами: 0509480349, (0372) 52 43 49.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *