Від Японії – українським дітям

Посол Японії в Україні Шігекі СУМІ та голова Благодійного Фонду «Подаруй дитині життя» Франц ФЕДОРОВИЧ домовилися про модернізацію медичного обладнання в Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні.

У понеділок, 13 березня, у Посольстві Японії в Україні урочисто підписана грантова угода щодо проекту модернізації медичного обладнання в Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні (ОДКЛ). З японської сторони угоду підписав Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі СУМІ. Від Фонду – його засновник і незмінний Голова правління Франц ФЕДОРОВИЧ. ОДКЛ на церемонії підписання представляв завідувач  кардіоревмогематологічного відділення Михайло Гнатюк.

Нагадаємо, Благодійний Фонд «Подаруй дитині життя» уже майже десять років опікується дітками з онкологічними захворюваннями. На жаль, рік від року збільшується кількість нових зареєстрованих випадків цієї страшної хвороби в дітей. Лікування онкологічних захворювань в принципі можливе і колектив кардіоревмогематологічного відділення володіє новітніми технологіями такого лікування, але воно дуже дороге і часто не підйомне для родини з такою хворою дитиною. Саме з метою допомоги онкохворим діткам у квітні 2007 року був створений Фонд «Подаруй дитині життя». Від моменту створення і до сьогодні його очолює відомий бізнесмен і політик, а ще – багатодітний батько –  Франц Карлович Федорович. Працівники Фонду вивчають усі можливі програми залучення коштів на допомогу хворим діткам. Одна з таких  – японська програма безповоротної допомоги «Кусаноне». Японські благодійники допомагають конкретно й адресно, закуповуючи для медичних установ необхідне сучасне медичне обладнання.

Фонд «Подаруй дитині життя» уже брав участь у грантовому проекті програми «Кусаноне». Тоді, 2011 року, було придбане медичне обладнання для Вижницької ЦРЛ.

Загальна сума нинішнього гранту від «Кусаноне» Фонду «Подаруй дитині життя» –

1 478 198,13 гривень.

Вл. інф. Фото від Фонду «Подаруй дитині життя»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *