Українок забагато не буває: Польщу та Австрію на конкурсі «Місіс Всесвіт 2017» представлять наші співвітчизниці

Інга Малик
Наталі Гайдиш
Ольга Торнер

2 вересня у Південно-Африканській Республіці відбудеться фінал конкурсу «Місіс Всесвіт 2017». Нагадаємо, що торік переможницею на ньому стала українська телеведуча і модель Ольга Торнер, яка представляла на конкурсі… Австрію. Цього року, у сподіванні перемогти, одразу дві країни обрали українок найгарнішими жінками. Так, Австрію представить 30-річна Інга Малік, а Польщу – 28-річна Наталі Гайдиш.

За умовами конкурсу, учасницею зможе стати лише соціально активна жінка, яка вже реалізувалася в сім’ї й обраній професії. І це не просто виставка красунь. Тут беруть участь у всіх сенсах найкращі обраниці з усіх країн.

Так, українка польського походження провела дитинство у місті Хмельницький. Зараз разом із чоловіком і донькою мешкає у Києві. Усі постава пані Наталі говорить про те, що вона затята прихильниця правильного харчування, спорту й активного способу життя. Наразі пише книгу й незабаром готується випустити першу колекцію авторських прикрас для дівчат. А ще вона – фотомодель і блогер, сертифікований коуч, тета-практик і навіть майстер Еннеаграми. Вважає за краще називати себе «тренером взаємин із собою, чоловіком і світом».

«Для мене участь у конкурсі – не тільки втілення дитячої мрії, а й заклик до всіх жінок світу бути сміливішими у своїх амбіціях. Як персональний коуч, я багато працюю із невпевненими у собі дівчатами. І знаю, що кожній важливо розуміти, що саме від внутрішнього стану залежать зовнішні результати, а не навпаки. Я вважаю, що тільки робота зі своїми страхами з часом зможе перетворити кожну з нас на королеву!»– коментує Наталі.

Нагадаємо, цього року конкурс «Місіс Всесвіт 2017» відбувається у ПАР, розпочався він 25 серпня і триватиме до 2 вересня. Конкуренцію одна одній складауть понад 80 гідних жінок з усього світу. Переможницею конкурсу стане саме та місіс, яка гідно представить свою країну і підкорить міжнародне журі своєю жіночністю, активною життєвою позицією та вмінням яскраво представити себе.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *