Співоче щастя Олени УРСУЛЯК

Концерт улюбленої чернівчанами співачки, солістки Чернівецької філармонії  Олени Урсуляк напередодні дня Святого Миколая був, як завжди, феєрично святковим і… камерно душевним. Усі, хто був присутнім 17 грудня в Органному залі, відчули всю красу, вишуканість і потужність її голосу й душі. Який твір не виконувала би співачка – класичну арію, романс чи українську пісню – враження потроювали надзвичайна харизма її особистості, м’яка та потужна позитивна енергетика, природний та професійний артистизм виконавиці.

Програма кожного виступу Олени завжди ретельно продумана – чи то концерт у філармонійному залі чи дружній виступ у літературному або бардівському клубі. Олена Урсуляк любить співати – і робить це всюди, де запросять. І завжди з родзинкою, сюрпризом, несподіванкою – і для прискіпливих знавців, і просто для любителів співу.

Цього разу слухачі насолоджувалися творами українських композиторів, справжніми шедеврами від Мирослава Скорика, Миколи Лисенка, Кос-Анатольського. Серед авторів нинішнього концерту –і чернівчани В. Жуков та Л. Дутківський. І навіть призабута, написана колись Ігорем Покладом для естради пісня «Коханий, сонце і небо…» лунала надзвичайно щиро й сучасно. Адже ліризм і тонка емоційність – візитна картка співачки.

Гарну компанію Олені Урсуляк створили органістка Світлана Бардаус і піаністи Лілія та Юрій Холоменюки. Передноворічний настрій підтримували дзвоники в руках найменшої учасниці концерту Кіри Холоменюк.

І донька Олени Урсуляк, молода актриса Анжеліка Мязга підтримала маму в якості ведучої концерту разом з постійним ведучим Органного залу Юрієм Гавриляком.

Чесно кажучи, відвідувачі концерту підтримували таку «сімейственість» щирими оплесками.

Раїса РЯЗАНОВА, спеціально для «Версій».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *