Хто хоче служити народу на мажоритарних округах Чернівецької області

Партія «Слуга народу» публічно представила кандидатів у Чернівцях

Цієї суботи політична партія Володимира Зеленського «Слуга народу» урочисто представила громадськості кандидатів у народні депутати, які будуть балотуватися як мажоритарники  від нашої області на парламентських виборах 21 липня. Представлення відбулося на вул. Ольги Кобилянської.


По 201 округу балотуватиметься вчителька молодших класів Олена Лис, по 202-му чиновник облдержадміністрації Максим Заремський, по 203-му журналіст Георгій Мазурашу та по 204-му юрист Валерій Божик. Кандидати поділилися своїми планами у майбутній діяльності в парламенті.

Переважно кандидати розуміють, що Верховна рада передбачає не лише «вибивання грошей на свій округ». Олена Лис говорила про загальну потребу «створювати такі законопроекти, які дозволять піднімати економіку на місцях, щоби створювалися нові робочі місця, щоби молодь не хотіла виїжджати за кордон». Максим Заремський говорив про «повне перезавантаження життя у кожному напрямку», Георгій Мазурашу – про об’єднання країни і зміни на краще у всіх округах – адже «тільки тоді буде добре у всіх». Валерій Божик так само зазначив, що робота у ВР – це, насамперед, законотворчість: «Свій фах юриста і понад 20-річний досвід я хочу покласти на те, щоб створити такі закони, щоб не тільки люди на 204-му це відчували, а відчували по всій країні».

Нестандартний формат представлення і кандидати «з народу» (а не «з високих кабінетів») справляли доволі приємне враження на журналістів. Детальніший звіт з події читайте у майбутньому четверговому числі паперових «Версій».

Наш кор.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *