Харчовий тероризм Українські продукти впевнено завойовують Європу, а ми споживаємо китайські, що містять пластик, пестициди й канцерогени

У Китаї навчилися підробляти не лише речі, але й харчові продукти. Ні для кого не таємниця, що чимало продуктів на полицях супермаркетів імпортовані з Китаю. І це не лише товари з штрих-кодом 690-693, які купувати не можна в жодному випадку, а ті, на чиїх упаковках стоїть, замість назви виробника, місце фасування, із відповідним штрих-кодом…

А варто пам’ятати: ми те, що їмо.

 

Теляпія
Теляпія

 

  1. Риба тиляпія. Ця риба, родичка окуня, здебільшого потрапляє до магазинів довгим шляхом з рибних ферм Китаю. Це одна з найгірших, токсичних і шкідливих риб, що лиш можуть потрапити до нас на стіл. Вона абсолютна всеїдна, зростає у маленьких басейнах із постійною нестачею місця й води. Купівля тиляпії – один з найгірших виборів, який ви можете здійснити. Зауважте, що китайські фермери ні за що не дадуть своїм дітям тієї риби, що самі виростили. 80% тиляпії до нас (до США так само) завозиться з Китаю. Та й невже десь в іншому місці її вирощують інакше?

 triska

  1. Тріска. Ще один вид риби, що вирощується на фермах у Китаю. Тріска так само не належить до здорового харчування, адже вона так само живе у продуктах власної життєдіяльності. Приблизно 50% тріски на наших прилавках – з Китаю.

 sik

  1. Яблучний сік. Хочете – вірте, хочете – ні, але яблучний сік, який ми споживаємо, теж завозять з Китаю. І це тоді, коли наш, український, упевнено завойовує Європу. Тож найкраще –уникати яблучного соку в пакетах – для вашого здоров’я та здоров’я ваших дітей. Соки взагалі краще робити вдома, одразу їх споживаючи, у суміші з овочевими – для регулювання цукру в крові.

gribi

  1. Консервовані гриби. Нещодавно контрольні служби США виявили цілі партії зіпсованих консервованих грибів, завезених з Китаю. Деякі китайські консервні фабрики заходять так далеко, що безпідставно додають до тексту на упаковках слово «органічний» – для збільшення прибутку. Якщо пошукаєте трохи в GOOGLE, то впевнитеся, що багато інформації про гриби з Китаю – відверта брехня. Але такі гриби посідають третину грибної продукції у магазинах країни. Краще купувати гриби місцеві: ми їх знаємо краще й вони точно органічні.

chasnik

  1. Китайський часник. Аби часник зберігався краще, його обприскують спеціальними хімікатами, і це погано впливає на організм споживача. Третина часнику в супермаркетах – з Китаю. Його легко розпізнати: цей часник заманливо білий та з великими головками.                                                                                                                                                                               ptitsya
  2. Птиця. Китай є світовим лідером з пташиного грипу, і жодних гарантій, що курка на вашому столі не заражена ним, немає. Не кажучи вже про гормони росту, антибіотики та іншу хімію, якою напихають і живу птицю, і продукцію.

ris

  1. Рис із… пластику. Підроблений рис виробляють з картоплі та синтетики, що використовується у виробництві… гуми. Коли зварений рис більш тривалий час залишається твердим, швидше за все, там пластик, а це пряма дорога до онкології.

perets

  1. Чорний перець горошком. Виробники чорного перцю в Китаї додають до нього чорний річковий мул: за певної концентрації ви навіть не відчуєте підміни. Відсутність регуляторних органів у виробництві харчів у Китаю може різко вдарити по нашому здоров’ю.

 sil

  1. Сіль. Промислова сіль – зовсім не кухарська. Але саме китайська технічна сіль імпортується до нас уже роками. Через різні домішки із часом вона спричиняє фізичні та інтелектуальні відхилення і навіть порушення репродуктивної функції, тобто безпліддя.

 goroshok

  1. Зелений горошок. Цей продукт масово виробляється в Китаю від 2005 року. Підроблений зелений горошок створюється з сої, зеленої фарби і метабісульфіту натрію (хімічний консервант). Ці домішки заборонені для виробництва харчових продуктів, бо призводять до онкопухлин і порушення обміну речовин. Цей горошок не стає м’яким після варіння, а вода «позичає» в нього неприродний зелений колір.

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *