Еммануела Кушнірюк – володарка золотої медалі Міжнародної федерації фотографічного мистецтва /FIAP/

1 червня 2021 року в Чернівецькому  центрі юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка відбулося нагородження успішних фотоаматорів фотостудії «Погляд». Керівник гуртка – Микола Олексійович  Ємельянов.

Особливо зворушливим і приємним було вручення Диплому Міжнародного конкурсу фотографії для молоді 2020 у федерації Люксембург і золотої медалі Міжнародної федерації фотографічного мистецтва /FIAP/ Еммануелі Кушнірюк.

Міжнародна федерація фотографічного мистецтва /FIAP/. Fédération Internationale de l’Art Photographique.

Міжнародна федерація фотомистецтва  — (англ. The International Federation of Photographic Art (FIAP), фр. Fédération Internationale de l’Art Photographique) це міжнародна організація, яка працює на основі взаємодії зі своїми операційними членами, національними асоціаціями фотографів. FIAP налічує у своєму складі більш ніж 85 національних асоціацій на 5 континентах та представляє приблизно мільйон незалежних фотографів з усіх куточків землі. Метою федерації є розвиток та пропаганда фотографічних знань у світі на художньому, освітньому та науковому рівні, розвитку на основі фотографії добросусідських зв’язків та дружніх відносин між членами федерацій, зміцнення довіри між людьми в ім’я миру на Землі.

33-й Міжнародний конкурс фотографії для молоді 2020. Дата: 17 жовтня 2020 – 21 листопада 2020. Місце проведення: федерація Люксембург. Maison de la Culture у Петанжі.

Сергій Ахременко, Еммануела Кушнірюк, Микола Ємельянов

Переможців вітали  Віталій Яценко, директор Чернівецького  центру юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка,  голова Чернівецької спілки фотохудожників, фотохудожник Сергій Ахременко,  керівник гуртка “Радіоелектронне конструювання” Максим Козак, член правління УМАКО “Сузір’я” Тетяна Спориніна.

Нагороди вручили і переможцям міських, обласних і Всеукраїнських конкурсів  Поліні Пшеничці, Володимиру Креховецькому і Ангеліні Крисько.

 

 

Бажаємо юним фотографам натхнення, творчих успіхів, нових досягнень та звершень у фотомистецтві.

Більше фото з нагородження переможців за посиланням – ЕММАНУЕЛА КУШНІРЮК – ВОЛОДАРКА ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІ FIAP

©Тетяна Спориніна,
фото автора, Максима Козака, Миколи Ємельянова

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *