Буковинка вперше особисто презентувала в Києві кліп

Столичній презентації відеокліпу «Я нап’юсь вина, як закінчиться війна» на пісню Марини Тимофійчук передувало представлення цієї відеороботи в Чернівцях.

Співачка і волонтерка Марина Тимофійчук у вівторок презентувала у Києві відеокліп на власну пісню «Я нап’юсь вина, як закінчиться війна», присвятивши його усім дівчатам та дружинам, які обов’язково повинні дочекатися своїх чоловіків. На столичний рівень особисто дівчина вийшла вперше – презентація одного з її попередніх кліпів «Герої повертаються додому», хоч і відбувалася в Києві, та без неї. Але це не єдине «вперше», яке стосується творчості Марини.

IMG_20160705_130456

У кліпі знявся лідер гурту «ТаРута» Євген Їжак Романенко, і це був перший кліп НЕ його гурту, в якому він знявся. А розпочав презентацію розпочав речник Адміністрації Президента з питань АТО, військовий журналіст Андрій Лисенко – також вперше у ролі модератора.

  • Війна — війною, а любов залишається любов’ю, хочеться відчувати дотики й обійми коханих. На цю думку і на створення пісні мене наштовхнули розповіді подруги, яка чекала свого коханого з АТО, – каже Марина Тимофійчук про свій відеокліп.

Відео знімали у Карпатах у селі Сергії на Путильщині. Самі зйомки тривали упродовж одного дня – від раннього ранку до пізнього вечора, але перед тим кілька днів тривали пошуки наймальовничіших місць. Кадри згори знімалися квадрокоптером.  Над зйомками працювали Іван Морараш та «Boroda Cinema», які й раніше співпрацювали з Мариною. Аранжування — Олександра Пришляка

І Марина, і Євген Романенко висловили на презентації надію на те, що з вікон автомобілів молодих людей лунатимуть модні біти саме української пісні, а не лише закордонної. «Буду надалі працювати над тим, щоб українська пісня була якісною, модною, з сучасними ритмами і елементами», – зазначила Марина. А нині завдання кліпу і пісні, яку присутні на презентації журналісти назвали хітом – потрапити в ротацію.

січевський

Сергій Січевський, волонтер, доброволець, який повернувся з АТО, активний помічник у просуванні кліпу, учасник презентації: «Прикро, що українська пісня так важко пробивається в українські ефіри. Коли ми були на Дебальцевському напрямку, наш дух підтримувала українська пісня – в тому числі, й пісні Марини Тимофійчук. Тому сьогодні я впевнений, що українська пісня має звучати, і звучати потужно».

 Маріанна АНТОНЮК, Чернівці – Київ – Чернівці

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *