За три дні до… (Блог Ірини Гамбарян)

Чистий четвер

Бути чистим – це робота. Робити щось чистим – це так по-людськи. Природа дає нам пил, бруд, гній і сморід гнилі. Бути брудним і смердючим – це так природньо і… безпечно! Брудних і смердючих не ґвалтують. Трощать кістки, ріжуть, але не ґвалтують…

Коли понесеш своє брудне, вкрите нечистотами тіло на смерть, пам’ятай: ПІСЛЯ тебе обов’язково помиють. Бо робити чистим те, що закопуєш в бруд – це так по-людськи…

Страсна п’ятниця

Чому ти не можеш просто померти?
Це ж так просто! Вдииих-виидих  – повільно, діафрагмою… Сповільнюй почуття, сповільню відчуття, сповільнюй биття глупого серця, якому не всидіти на місці… Іди думками за небосхил – слідом за стомленим сонцем… І тоді відпочинуть вижарені світлом очі… Спалені спрагою губи вже не будуть волати самим своїм існуванням про недоотримане, недоусміхнене, недо..


Іди вже геть! Іде не «куди», а звідси!
Ну, чому ти не можеш просто померти? Без Смерті не буде Воскресіння.

Шаббат

Сьогодні зійде Вогонь… В точно зазначений час – з 13 до 15 години. Буде пряма трансляція! Я дивитимусь. А ти? Пряма трансляція сходження Благодаті – від Нього і прямо до нас.

Я так часто її дивилася – ті самі люди, роблять те саме з тим самим результатом. Я так часто її дивилася, що вже не впевнена, що все відбувається наживо… І навіщо? Достатньо напису в кутку екрану «Пряма трансляція» – і люди повірять! Це ж головне – щоб вірили!
Сьогодні мені покажуть, як зійде Вогонь.

Ірина ГАМБАРЯН, блогерка

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *