Не вірте фейкам: Енергосистема стабільна і жодних відключень не потребує, працює 24/7

Останнім часом дуже часто у соцмережах поширюють неправдиві повідомлення про проблеми в енергосистемі країни. Це робить ворог навмисне, щоб викликати в українців тривогу, дестабілізувати ситуацію і спровокувати паніку серед населення.

Не піддавайтеся на провокації! Закликаємо вас завжди перевіряти інформацію!

Нагадуємо, що з 24 лютого Обленерго тимчасово (на період дії воєнного стану) не проводить планових відключень: скасовано усі роботи з капітального будівництва високовольтних мереж та планові відключення у розподільних мережах 0,4-10 кВ.

Енергопідприємство Буковини працює у штатному режимі й забезпечує стабільну роботу енергооб’єктів в електричних мережах краю.

Енергосистема країни працює стабільно, жодних відключень для економії ресурсів та обмеження енергопостачання споживачів не потребує. Крім того, на сьогодні стало очевидним, що тестування, яке проходила енергосистема України з 24 по 26 лютого на предмет своєї енергонезалежності під час ізольованої роботи від енергосистем Росії та Білорусі, наша енергосистема показала цілковиту автономність і стабільність.

Далі більше: у суботу, 24 лютого міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що міністерство підписало наказ про відмову від приєднання до енергомережі російських окупантів. «Я планую звернутися до міністрів енергетики європейських країн щодо сприяння у прискоренні ухвалення рішення про приєднання української енергосистеми до європейської. Технічно і технологічно ми довели свою спроможність», – підкреслив Г.Галущенко.

 

Енергокомпанія Чернівецької області докладає максимум зусиль, щоби забезпечити стабільну роботу енергосистеми краю. Ми організували чергування оперативних бригад, які працюють 24/7 щоб швидко та ефективно виконати ремонтно-відновлювальні роботи при аварійних ситуаціях в електромережах.

Для довідок телефонуйте у Call-центр (0372) 58-49-80.

 

Пресслужба АТ «Чернівціобленерго»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *